Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rouby - prodej, 6.2.2014
...střední jabloň asi tak o 5 větvích, počítala jsem že když na každou větev dám 4 rouby o cca 5 očcích, bude to celkem 100 oček, ale to se mi zdá nějak moc.... Podle průměru přeroubované větve určíme kolik roubů umístíme po obvodu přeroubované... celý příspěvek >
Rouby - prodej, 5.2.2014
Z Sempry Litoměřice jsem objednal po jednom, dvou roubu/výhonu od odrůdy.Z každého jsem udělal větší počet jednoočkových-dvouočkových roubů.U hrušní se ujalo 100% roubů. Hrušně se nejlépe roubují(jabloň je taky jádrovina,bude to obdobné), a ujímají,... celý příspěvek >
Slivovice - kvas, 5.2.2014
Tož aj já posélám pozdravy se šlivkami, a předesélam, že to máte moc zajimavé šlivkové ořéšek... no nic hlavu neviéšajte... a nic nielejte do žumpy.Ogaře, dívau jste sa, zda Vám kolač plavja po hladinie, či sa už utopil?tož sa podívajte, bo je to... celý příspěvek >
Výchovný řez, 5.2.2014 Obsahuje fotku
Po výsadbě je stromek vhodně zastřižen, a budoucí korunka stromku peckoviny se zdárně vyvíjí.Terminální výhon je třeba zastřihnout výše cca o 15-30 CM než je výška zastřižených konců postranních kosterních větví, které jé vhodné zastřihnout do roviny... celý příspěvek >
Krájená sadba brambor, 3.2.2014
Vždyť být úspěšný a bohatý je přeci tak neuvěřitelně snadné. Jen si dáte marži 340% a je to.... Není problém nasadit vysokou cenu, to jde velmi, velmi lehce,a snadno.Být uspěšný v podnikání znamená za požadovanou cenu taky prodat.Slyšel jsem, že... celý příspěvek >
Rouby - prodej, 3.2.2014
Objenal jsem po jednom-dvou roubech-prutu (40Cm) od každé odrůdy.Platil jsem před dvěma léty  439+180 KČ (přepravné, balné,14% DPH).Mám dojem, že započítali každé očko (3,5 KČ/ks) na prutu-zn.i očka na patce-špičce.Roubovací materiál ve velmi... celý příspěvek >
Řez meruněk, 31.1.2014
Několik odborných vět převzato z cizího zdroje. U meruněk se od začátku zaměříme na tyto zásahy řezem: Řez po výsadbě meruňky. Při výsadbě meruňky, která se nyní provádí jak na podzim, tak na jaře, vždy upravujeme řezem korunku stromku až v... celý příspěvek >
Řez meruněk, 30.1.2014
Pokud se učite, je v zimě nejvhodnější doba něco nastudovat teoreticky.Není problém najít podrobné informace na netu.Né vše si zapamatujete, ale v praxi ověřené, tkzv.ručně uchopené, a pochopené nabyté teoretické znalosti nejlépe utkví v paměti.Mám... celý příspěvek >
Roubování révy za zelena, 30.1.2014 Obsahuje fotku
Taky jsem myslel, že moje NERO trpí deficiencí dráslíku, však jsem mu ho taky naložil,a nepomáhá.V místě pod vinnými keři byla kdysi vápenka, a půda v hloubce je vápnem přesycena.Byla tady jedna oponentůra, která tvrdí, že u modrých odrůd je to... celý příspěvek >
Odrody naších dedov a pradedov, 29.1.2014
De gustibus non disputandum est!!! Chjo je to tak... peckoviny jsou doménou teplejší půle roku, však na zimu je lze ztěží uchovat.V zimě dáme přednost dobrému,uchovatelnému jablku,....."však kdo si na jablko vzpomene v létě?jen ten, kdo nemáje... celý příspěvek >
Odrody naších dedov a pradedov, 29.1.2014
Ono se to asi neví, ale  švestky jsou vyjimečné ovoce.Jim se máloco vyrovná, a nevynikají pouze na krásu, jsou celkově vyjimečné-tvarem, konsistencí,mimořádnou chutí, variabilitou zpracování-malé,nenápadné ale šikovné. Jinak s tou snadnou... celý příspěvek >
Cider - výroba, 29.1.2014
Loni jsem zase po dlouhých rocích udělal z letních jablek mušt.Něco se hned vypilo, a něco-asi 50L jsem zahřál na 75°C, a hned za tepla plnil připravené PETky(některé tvar držely,některé se kroutily), a pro lepší sterilizaci převrátil dnem vzhůru.Po... celý příspěvek >
Občanský zákoník 2014, 29.1.2014
Příklad1:sousedovi na jaře, tj ve vhodnou dobu řeknete, že větve jeho třešně přesahují na váš pozemek, a bylo by dobré, kdyby je ořezel.Soused zrovna v tuto dobu nebude mít čas, ale že jakmile ho bude mít, příští roky to možná udělá.Mezitím příjde... celý příspěvek >
Roubování meruněk, 28.1.2014
Nevím v jakém stavu je narašení Vaších meruněk, zda je matečný strom v teplém údolí, nebo v chladnějším podhůří.Může být pozdě,protože bylo velmi teplé období, kdy už může být pozdě,a taky nemusí.S pozdě nařezanými rouby Vám nikdo neřekne, že budete... celý příspěvek >
Občanský zákoník 2014, 28.1.2014
Padá ovoce z vašeho stromu k sousedům? Podle nového zákona je jeho. Ovoce visící na stromě souseda je jeho, pokud spadne na váš pozeme je vaše.Tady platí rada-aby jste nebrali co není vaše.Pokud máte na ně chuť, je třeba ovoce souseda nenápadně... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika