Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co na mech, 9.3.2014
Chápu, že chcete paní tazatelce přiblížit nepoznané krásy mechového polštáře, ale paní na své terase mech v trávě evidentně nechce, píše že by se mechu v pěstěném trávníku chtěla OPRAVDU zbavit.Pochopitelně,...jinak by se zeptala trochu jinak, než... celý příspěvek >
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 9.3.2014
Nějaké info o napadení moniliovým úžehem peckovin (monilia laxa) na jádrovinách-jabloních jsem našel.Nevím zda se příznaky o mnoho liší, tedy mohou zaměňovat s bakteriální spála růžovitých. Je to bakteriální choroba růžovitých způsobená bakterií... celý příspěvek >
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 9.3.2014
Monilie laxa 100% potvrzena na sousedních jabloních laboratoří. Některým pasážím nerozumím.Když mávnu rukou nad "vyháněním vlka" z kosterních větví, poprosím o vysvětlení, zda se ML projevila na jabloních, nebo v jabloňových laboratořích, protože... celý příspěvek >
Štepenie sliviek /roubovani/, 5.3.2014
Něco jiného je v zimě očkovat v ruce podnož, která po zasazení zakoření, očko přiroste, a poroste.Něco jiného je přesadit stromek jako podnož, naroubovat roub, a čekat zázraky. Kořeny stromku po přesazení nejsou většinou v takové kondici, aby... celý příspěvek >
Jak upravit korunu meruňky Bergeron?, 5.3.2014 Obsahuje fotku
Stromek Kioto je už zapěstovaný s terminálem, proto bych ho vcelku už nepředělával, ale jen upravil.Žádoucí je vyšší kmínek, tak jak to máte Vy,což se mi líbí.Spodní patro čítá čtyři silnější kosterní větve-je jich příliš, proto vyholuje terminál nad... celý příspěvek >
Jak upravit korunu meruňky Bergeron?, 4.3.2014
Pokud radikální řez, tak jedině nyní, na jaře, potom už to nemá cenu.Nově narostlé letorosty potřebují do podzimu vyzrát, zdřevěnět,aby bez uhony přečkaly zimu.Není třeba se obávat, že výhony v místě značení, tak jak jsem je nakreslil... celý příspěvek >
Co na mech, 4.3.2014
přiměřeně.Já jsem před třemi roky použil na tři 25kg pytle vápna starý hlinikový cedník s rukojetí,který se používá na nudle .Procházel jsem rovnoměrně zahradou, a sypal jak cukrem buchty.
Štepenie sliviek /roubovani/, 4.3.2014
Pláňku jste přesazoval před dvěma týdny.Štěpování se určitě nezdaří, protože podnož má zpřetrhané kořínky, porušený kořenový systém, tím pádem nebude žádný tlak mízy do korunky.Počkejte rok, dva,až podnož zakoření,a zda-li vůbec,pak je nějaká šance... celý příspěvek >
Co na mech, 4.3.2014
Na trhu lze koupit chemické přípravky, které se používají na odstraněni mechu z trávníku.Pokud nechcete kupovat tyto chem.příp.,použijte klasické nehašené vápno ze stavebnin.Pozor na vápnostřežné rostliny.Se zelenou skalicí zkušenosti nemám, ale i ta... celý příspěvek >
Jak upravit korunu meruňky Bergeron?, 4.3.2014 Obsahuje fotku
Kromě broskvoně, které se velmi špatně sesazují, všechny stromky tvaruju výhradně s rovným terminálem jak pravítko.Dokonce jsem takto překvalifikoval tříletý stromek meruňky na stanovišti se zapěstovanou kotlovitou korunkou.Kotlovitá korunka se pro... celý příspěvek >
Poradite prosim,rez po vysadbe Toptaste, 4.3.2014 Obsahuje fotku
Chcem to pestovat ako klasicku korunu.Protože je stromek na podnoži myrobalán,v kombinací  bujnou odrůdou, je třeba ho od počátku tvarovat na vyšším kmínku, bude to statný strom.Spodní obrost jsem odstranil komplet.Pokřivený kmínek je třeba... celý příspěvek >
Reže sa uz vo velkom, 1.3.2014
Na ty "špeky"jsem p.Wendy samozřejmě zvědavý, ale raději bych to nechal k termínu srpnového očkování, nebo máte ohledně termínu jiný názor?V srpnu už uvidím, kolik oček se přijalo.Já jsem Vám velmi vděčen, a cítím se dlužníkem.Pakliže by jste měl... celý příspěvek >
Řez třešně - dvoupatrová koruna, 1.3.2014
Zakroužkované pupeny samozřejmě nejsou spící pupeny, ale klasické, dřevní,nebo listové,můžou být méně vyvinuté.Spící pupeny jsou v kůře stromů, a nejsou vidět.Pokud příjde větší tlak mízy, třeba po řezu, mohou se probudit.Jádroviny, ale i meruňka... celý příspěvek >
Reže sa uz vo velkom, 1.3.2014
Všem třem autorům, a jejím příspěvkům dávám za 1*.Moc pěkné, poučné,a pravdivé.Taky se setkávám u sousedů s řezem na "ježka",...to manželky v slunečnou sobotu vyženou brblající mužské polovičky něco dělat na zahradu, a pak vznikají tyto veletrdíla.A... celý příspěvek >
Vadí tůje hrušni, 27.2.2014
Jak dopadla očka, uvidíme na jaře.Zdá se, že jsou některé očka stále zelené, jiná zhnědla, no uvidíme.Zima byla k očkům velmi příjemná, proto očekávám dobré výsledky.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika