Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Střih mladé švestky - konkrétně, 13.4.2014
Chtělo by to nejméně o jeden snímek otočený o 90°navíc pro lepší orientaci, a zakreslení, protože není zřejmé, zda pěstovat rovnoměrnou kotlovitou korunku, nebo seříznout na tvar s jedním terminálem.Neznám ani Vaše preference v tomto ohledu.I když se... celý příspěvek >
Williamsova vo vyske 450 mnm a viac, 13.4.2014
Hrušeň je cizosprašná rostlina,a ke zdárnému opýlení potřebuje vhodného opylovače v blízkém okolí.Vhodného proto, že se hrušně mimo jiné dělí taky podle doby ve které kvetou, lze je rozdělit do čtyř základních skupin.Jestliže se odrůda, která kvete v... celý příspěvek >
Williamsova vo vyske 450 mnm a viac, 13.4.2014
Doplňte chybějící informace,přidejte foto stromku:1)název,typ podnože,2)hrušňová rez,3)nejbližší, vhodný opylovač,4)ohýbání letorostů,5)za jakým účelem, a jakým způsobem bylo provedeno kroužkování,6)vitalita nových přírůstků7)hnojení-čím?
Meruňky, monilioza 2014, 13.4.2014
Asi to bylo v dnešním Receptáři príma nápadů, protože tam nějaký pán radil stříkat proti monilii laxa broskvoně dvěma postřiky.A to dokonce v květu, a při dokvétání-no fuj, co na to ty včeličky?...a to bude príma meďíček! Já bych doporučoval když... celý příspěvek >
Co je jabloni?, 13.4.2014
Jabloň na obrázku je živá, a letos nasadí spousty nových výhonů-vlků.Zřejmě jste měla v plánu vytvořit pro břečtan kostru, oporu.No nevím jak se Vám bude esteticky zamlouvat zmlazená jabloň obrostlá břečtanem.Jak by to dopadlo s permanentním... celý příspěvek >
Klejotok na Leskoře, 11.4.2014
Co je specifikum těžké půdy?Především jsou to nedostatečně prokypřené vrchní složky půdního profilu.V nejhorším případě uježděná, udusaná půda s větším poddílem jílovitých částic.Ják takovou rozpoznat, přesně definovat?Těžká otázka, na to definice... celý příspěvek >
Boruvka z lesa, 11.4.2014
A vůbec... všimli jste si?borůvkám se v lese daří nebývale, ať už jsou na plném slunci, v polostínu, nebo ve stínu.Mezi jehličnany asi o trochu více, než v listnatém lese-mám to tak vypozorováno.Důležité je pěstovat je v kyselém prostředí.Už kdysi... celý příspěvek >
Royal Glory a spol, 10.4.2014
Dobrý den pane Wendy.Zřejmě budete mírně tápat orientaci zpěvného ptactva, ale já věřím,že cestu najdete.Tak jak to dnes vypadá, ani Royal Glory, ani Royal Gemm nezachráním, možná snad Spring lady.Princess se zdárně probudila, a viditelně... celý příspěvek >
Meruňky, monilioza 2014, 10.4.2014
...a to není pravda, protože mě pozdní meruňka stále z vesela kvete, a nějakou dobu... ještě bude.
Klejotok na Leskoře, 10.4.2014
Pokud nechcete nyní znovu zasahovat, počkejte na letní období po první míze.Přesvědčete se, zda není příčina klejotoku v těžké, utužené půdě.Nebo zda nebyl stromek vysazen na podzim, a zeslabený vystaven mrazu. Nyní na jaře by měly začít obnovená... celý příspěvek >
Řez višně, 9.4.2014
...máte na mysli strom...višeň,nebo je řeč o kočiččce?
Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014
jsou to holokošťata, od loni to vůbec nevyrostlo, mají divnou barvu, jsou řídký, není na ně pěkný pohled. Půda není problém.Stromky jsou rok od výsadby.Nedostatky po výsadbě většinou souvisejí s výživou.Stromky mají omezenou možnost výživy,... celý příspěvek >
Střih 3-leté Lepotice 2-letých slivoní, 9.4.2014 Obsahuje fotku
Asi Vám kmínek oškubal kačer, tak jako mě kdysi Stanleyku, a po vyřazení ze slivníku se mně už nevzpamatovala.Původní odrůda mně zašla, uschla,a předběhl ji myrobalán zespoda. Všechny stromky máme na malých podnožích, protože máme malou... celý příspěvek >
Suchá větev, 7.4.2014
Nějakou asimilační plochu v podobě zeleného listí by měl stromek mít, probíhá skrz ní výměna živin. Přežívání stromku z roku na rok nikam nevede.Už nyní bych předvídal v určitém časovém horizontu generační obměnu stromku, která může nastat spíš... celý příspěvek >
Betonová deska jako základ skleníku, 7.4.2014
No to jsem ještě neslyšel, aby někdo ve skleníku vybetonoval celou základovou desku.Tak to není dobrý nápad.Přebytečná voda by měla odtékat do nižších vrtev.Jáko zábrana krtkům, myším,by stačilo do určité hloubky položit králičí pletivo, klidně... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika