Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém se sekačkou, 21.4.2014
Hladina oleje,vhodný typ oleje?při sekání se mi "vytřepal" vypouštěcí šroub na olej,motor se posléze zadřel.Použití stroje na svahu s větším uhlem sklonu svahu,než předepsaným pro daný typ?není zadřená?
Čas roubování za kůru, 21.4.2014
Například proto, že na jaře se sežene něco, co pak v srpnu sehnat nedá.Sehnal jsem si na jaře tak trochu partyzánským způsobem výhon durancie, a chtěl jsem uchovat zdravý materiál pro srpnové naočkování na podnože ZR, které ještě v tuto chvíli nejsou... celý příspěvek >
Višeň má většinou velmi tenké roční přírustky, proto bývá ujímavost tenkých roubů při jarním roubování problematická.Styčná plocha v místě spoje je malá, rouby po čase vyschnou.Je třeba vybrat vhodný, silný roub.Nejlepší zkušenost s naroubováním... celý příspěvek >
Červivé ředkvičky, 21.4.2014
Vypadá to na škůdce larvy Květilky zelné.
Především chci zdůraznit, že jsem nikdy nezatracoval přechovávaní roubů zapíchnutých na vlhkém, stinném místě.Je to jeden z doporučovaných způsobů, jak uchovat rouby v dobrém stavu pro jarní roubování, očkování.Nikdy jsem případným zájemcům o radu... celý příspěvek >
Hrušeň Clappova, 21.4.2014
Je tady dokonce velká pravděpodobnost, že Clappová bude naroubována na hrušňový semenáč(Pyrus communis),a tedy je riziko,...nebo šance, jak to kdo vezme, tedy že z malého stromku vyroste velký strom, který bude rodit nejdříve cca po deseti... celý příspěvek >
Rakytník - jaké velikosti dorůstá, 21.4.2014
Z nedostatku místa pro opylovače budu nucen toho přiroubovat do koruny samice.Po přečtení několika článků v Zahradkářích mám tyto poznatky. Roubovat rostlinu na loňský výhon, který by měl mít něco okolo 0.5cm,nejlépe po zmlazení.Předpokládám... celý příspěvek >
Libeček, 21.4.2014
Libeček nevyžaduje extra péči,ani v zimě nevymrzá.Nevím jak chutná libeček čerstvě utržený.Za syrova jsem ho ještě nikdy nechutnal, proto neumím říci, zda je po syrovu nahořklý, či nikoli.Ale mohu Vám říci, že je to moje nejoblíbenější zelenina do... celý příspěvek >
Ředkvičky, 19.4.2014
Venku ředkvičky máme taky, ale většinou mají každá v sobě žvanec masa.Ředkvička vyžaduje lehčí, kypré a humusem bohaté půdy. Nedaří se jí na těžkých a chudých písčitých půdách, ale vystačí si s běžnou zahradní zeminou.Těžkou půdu by pomohlo vylepšit... celý příspěvek >
Ředkvičky, 19.4.2014
V pařeništích nebo sklenících můžeme semena ředkviček vysévat už v únoru. Velmi brzy po výsevu klíčí a během 14 dnů se mohou začít sklízet.První ředkvičky z nevytápěného skleníku už jsou!!!Ředkvičky si rozhodně nezapomeňte po zimě včas zasít.Zelený... celý příspěvek >
Očkování za oknem na zkoušku, 19.4.2014
Zrovna dnes jsem očkoval slivoňovou podnož Forkertem očky durancie.Očka durancie už počaly otevírat šupiny.Chtěl jsem je původně uskladnit pro srpnové naočkování, ale v lednici počaly očka rašit, proto jsem operaci uspíšil.Nějaká nenarašená očka jsem... celý příspěvek >
Čo to je za chorobu či škodcu?, 19.4.2014
muchnice březnová?
Očkování za oknem na zkoušku, 19.4.2014
Děkuji, a jak to děláte s dřevem v očku.Vylupujete při Forkertu ten kousek dřeva až na terčík, nebo očkujete s ním?Jaká je ujímatelnost při obou způsobech?
Hrušeň Clappova, 19.4.2014 Obsahuje fotku
Plodnost nyní nepotřebujeme.První co potřebujeme, je několikaletým výchovným řezem zapěstovat,posléze posílit kosterní větve, zapěstovat korunku.Až kmínek zesílí, zmocní, pak očekávejme nějakou kontrolní úrodu.Urychlení fáze, kdy stromek začne... celý příspěvek >
Čas roubování za kůru, 19.4.2014
Skladiště roubů-pěkné.A zda-li pak má cesmína ostrolistá opylovače?Protože jinak pěkně a bohatě kvete,ale neplodí.První květy na zahrádce ocení nejen včely,a čmeláci. Zajimavé ale, že rouby zaslané z Holovous, zapíchnuté v půdě už raší???že by... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika