Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 23.4.2014
Postřik Calypsem se aplikuje do plné vegetace, tedy..pokud byl namíchan v doporučené koncentraci, viníka bych v něm neviděl.Myslel jsem spíše na postřiky proti kadeřavosti, nebo širokospektrální Sulku.
Řez nové broskve, 23.4.2014
Nevěděl jsem,že je potřeba vysvětlovat někomu,že se korunka nezakládá řezem na vnitřní očko.Pokud jsou vhodné pupeny,řez na vnější očko beru jako samozřejmost, nevěděl jsem to, omlovám se, že v tom někdo tápe,za to nemohu.
Klíněnka Jírovcová, 23.4.2014
Postřiky samozřejmě existují, lze je dohledat(DECIS 15 EW, DECIS MEGA, DIMILIN 48 SC KARATE se ZEON technologií 5 CS).Mě spíše zajímá, jak chcete ošetřit statný strom, a jeho košatou korunu?To chce horolezecké dispozice, a výbavu, protože asi postřik... celý příspěvek >
Řez nové broskve, 23.4.2014
1)Možný tříramenný, tak čtyřramenný tvar.Na nepatrně jiný směr oček velkou váhu v rozhodování neklaďte-za rok budete stříhat opět, a nevhodný směr korigovat. 2)Tenký výhon ponechat na současné délce-bude vždy opožděn, ostatní silnější ramena více... celý příspěvek >
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 23.4.2014
Možná příčina popálených listů může být v pozdnějším ošetření stromku chem.přípravky přímo na zelené části listů, tyto jsou hlavně v ranné fázi růstu citlivé.
Klíněnka Jírovcová, 23.4.2014
Pod lepovým pásem vznikají mezery.Pomohlo by skloubit lepový pás+nevysýchající lep chemstop ecofix.Nebo použít samostatný chemstop ecofix.
Červené tečky na listech hrušně a jabloně, 23.4.2014
Škůdci kteří sáním vytvářejí barevné čnějící útvary, většinou načervenalé uprostřed-hálky, nebo zvlněný, nepravidelný povrch listů na hrušních jsou-Hálčivec hrušňový (Phytoptus pyri),vlnovník hrušňový (Eriophyes pyri). Na jabloních škodí-... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 22.4.2014
one man show
Lze přesadit hrušni?, 22.4.2014
Jednoznačně počkat do podzimního termínu.Né tak kvůli kořenovému systému, který mladý stromek záhy zregeneruje i po pozdnějšímu přesazení než nyní-viz npř.pozdně jarní, letní výsadba rostlin z kontejneru.Hlavním důvodem jsou nové listy,které nyní... celý příspěvek >
Postřik Sulkou, 22.4.2014
V nižších polohách už vegetace více pokročila ve vývoji, než ve výšší nadmořské výšce, tak jako u mně.Teprve před týdnem réva začala rašit ve skleníku, a venku už počala réva zvolna rašit taky. Pokud máte pár keřu, můžete Sulkou ošetřit... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 22.4.2014
Létá přes celé jaro, letos se mi zdá obzvláště hojná. Živí se nektarem a medovicí, samičky snáší vajíčka do půdy.Larvy žijí v hrabance a dřevní drti, živí se rostlinnými částmi.
Rozkvétání slivoní, 21.4.2014
V tomto ohledu je někdy složité jednostranně poradit, a bude záležet na promořenosti dané oblasti,četnosti škůdce,zda se pro ošetření rozhodnout,či nikoli.Já v podstatě ani nevím, jak pilatka vypadá.Na mých slivoních neškodí, plody s dírkou na zemi... celý příspěvek >
Otužování mladých rostlinek, 21.4.2014
Já jsem byl při koupi révové sazenice instruován takto,a myslím si,že ten zpusob lze použít i na částečně olistěné sazenice révy.... 1)Zasadit nenarašenou rostlinu, řízek,roubovanec do kypré zeminy. 2)Místo, výsadbovou jámu prolít... celý příspěvek >
Čas roubování za kůru, 21.4.2014
Mě se pravidelně stávalo, že po naroubování jabloňového roubu, než srostly pletiva spoje, očka na roubu vyschla na troud.Po srůstu pletiv podnože/roubu v červnu se obnovil tok mízy, a zaschlá očka znova prorašila.U peckoviny by se to nestalo.
Problém se sekačkou, 21.4.2014
Reagoval jsem hlavně na prohlášení, že sekačka jde protočit ztuha, a startovací lanko stěží potáhnout. Já jsem při vyměně oleje, po jeho vypuštění na pár sekund sekačku bez nože nastartoval, šlo to, motor běžel, dále jsem to už z možných rizik... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika