Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Klejotok na Leskoře, 25.4.2014
Ze třetího obrázku není rozpoznat, zda zaschlé zbytky květů procházejí přirozenou cestu zániku přeměnou v plody, nebo jsou důsledkem napadení patogénu.To rozpoznáte na místě. Většinou bývají spálou postiženy konce letorostů,takže to v případě... celý příspěvek >
Klejotok na Leskoře, 25.4.2014
Monilia laxa to opravdu je.Kuratívní prostředky neexistují.Pomáhá včasné praventívní ošetření, a opatření kterými předcházíme vzniku napadení.Včas provádět opakovaná chemická ošetření stromku-nejlépe tři krát do roka.Odstraňovat další zdroje nemoci-... celý příspěvek >
Elektrická rotační sekačka, 25.4.2014
Já bych té křehké dívce poradil kupovat namísto požadované el.sekačky raději sekačku benzínovou, protože i když to na první pohled nevypadá, s benzínovou se pracuje lehčeji(samozřejmě s pojezdem). Měl jsem možnost (taky mi nic jiného nezbylo,... celý příspěvek >
Řez staré slivoně, 24.4.2014 Obsahuje fotku
1)Neponechával bych vodorovné řezné plochy, protože se tam zdržuje voda, huře vysychají.Seříznout šikmo, a rány ošetřit tak jak dosud.Můžete na prvním obrázku velkou řeznou plochu zakrýt kouskem plechu, aby se proces vyhnívaní dřeva... celý příspěvek >
Červ v mladém plodu, 24.4.2014
Pilatka.
Je toto vlnovník?, 24.4.2014 Obsahuje fotku
Vlnovník hrušňový mně loňi téměř přizabil dva mladé stromky hrušně.Tedy jednu skoro, tu druhou méně.Těžší případ byl ten, na které při silných příznacích usychaly nové letorosty.Letos z jara ,před rašením jsem hrušně důkladně omyl od shora až dolů k... celý příspěvek >
Řez nové broskve, 24.4.2014
A jak se řeže slivoň?Těch několik ponechaných oček na tenkém výhonu pomůže táhnout mízu, přebytek se v budoucnu odstraní.
Řez nové broskve, 24.4.2014 Obsahuje fotku
Nechci paní přidělávat zmatek.V podstatě jsem to ostříhal stejně jako Vy, ale horní očko na tenkém výhonu bych nechal jak je.
Řez nové broskve, 24.4.2014
Stejná výška dává větší šanci, že bez dalších zásahů porostou výhony budoucích kosterních větví stejně silně. Zastřihnutím všech výhonů markantně rozdílných průměrů do jedné roviny nepovede ke stejně dlouhým přírustkům v daném roce. Tenký... celý příspěvek >
Klejotok na Leskoře, 24.4.2014
Nevím čím trpí Váš stromek, dosud jsem ho neviděl.
Pokroucené listy, 23.4.2014
Pokroucené, srolované listy na stromku níže jsou způsobeny mšicí. Horní listy zvrásnělé, vrásčité, skrčené způsobil hálčivec višňový.
Pokroucené listy, 23.4.2014
Mohl by to být Hálčivec višňový(Aculus fockeui),použít akaricidy Omite 30WP, Sanmite 20WP.
Taphrina deformans, 23.4.2014
Abychom měli ověřené výsledky testování rostliny(odrůdy) proti patogenu, víru,choroby npř.kadeřavosti,o které se lze opřít, potřebujeme v danou dobu poblíž nejlépe několik rostlin jako referenční vzorek. Některé roky se ošetření proti patogenu... celý příspěvek >
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 23.4.2014
monilia laxa se zprvu projevuje uvadáním listů, které jsou po dlouhou dobu ještě zelené, než zcela uschnou. na fotografiích autora listy jeví jistou dávku popálení.
Tehotny slepys?, 23.4.2014
Z počátku jsem se obával, zda po nějakou dobu nepostádáte kocura... nyní to vidím už jasně na to, že se slepýš zřejmě najedl těch španěláků napuštěných nemaslugem,motá se mu hlava a vyspává v pivnici.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika