Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odumírání kosterních větví + nekróza dřeva, 9.5.2014
Ono to bude mimo jiné taky tím, že nejnáchylnější ,citlivé jsou na stromech mladé přírustky.Staré stromy s většími korunami, produkují většinou menší poddíl nových, krátkých přírustků.Starší obrost je odolnější... navzdory nepříjemnému faktu, že v... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 9.5.2014
Květopase zaznamenávám, až jako zhnědlé okvětní plátky, které zaostaly ve vývoji, a pod nimi je larva.Letos je postižení květů larvami květopase více.Není vyjímkou až třetina poškozených květů v chocholíku.
Odumírání kosterních větví + nekróza dřeva, 6.5.2014
Meruňky by se měly ošetřovat proti spále nejméně tři krát do roka-hlavně před květem v období chladnějších teplot a dešťivého počasí, po odkvětu až do zrání plodů, a na podzim. Pokud seženete Baycor, jinak Horizon 250EW, Talent 500SC,... celý příspěvek >
Odumírání kosterních větví + nekróza dřeva, 6.5.2014
Zachránit ty zbývající zdravé, zelené můžete, pokud neprodleně odstraníte ty napadené, polosuché,suché větve.Po odstranění napadených zbývající zdravý porost chem.ošetřete. Monilie laxa léčit nelze.Pomáhá včasné, opakované preventívní chem.ošetření.
Brambory ještě nevylezly, 6.5.2014
Nám se brambory podařilo zasadit už někdy v březnu.Následně začalo kropit, a lije s přestávkami pořád.Mrazíky sice hrozí, ale pokud zůstane jen u toho, tak je dobře.Snad se nebude opakovat 18.5.2012,kdy jsme měli ráno -6°C.,a všechno včetně brambor... celý příspěvek >
Brambory ještě nevylezly, 6.5.2014 Obsahuje fotku
U nás je to každým rokem stejné..."podívej, tamhle už sadí, tam též, a my ještě nemáme ani zorané pole,navezený hnůj.Kdysi se brambory sadily okolo prvního máje, nebo později, a dědové pamatují na podzim skoro sníh, když se sklízelo.Letos už více jak... celý příspěvek >
Záhada s kořenovou zeleninou, 6.5.2014
U merlíku nějaká vírová mozaika?
Jak se zbavit pařezu?, 6.5.2014 Obsahuje fotku
Já používám 1.6T řetězový zvedák(ilustrační fota).Jednu dobu jsem měl svázanou trojnožku ze smrkových kmínků na jednom konci svázaných řetězem.Trojnožku jsem rovnoměrně rozmístil nad obkopaným pařezem, a zavěšeným zvedákem "španoval" kořen z jámy... celý příspěvek >
Klasika - výběr sekačky, 6.5.2014
Kvalitní sekačka není levná spotřební věc,která když se pokazí,koupí se nová.Hledejte takový stroj, jehož značku Vám v nejbližším autorizovaném servisu odborně ošetří, opraví,nebo tam nakoupite vhodné náhradní díly, kterých je často potřeba.Pokud Vám... celý příspěvek >
Jak se zbavit pařezu?, 6.5.2014
Asi to zkusím sám, jsem celkem fyzicky zdatnej, tak snad to nebude problém... Samozřejmě, že do toho nechci dávat žádné peníze, takže bagr a fréza nepřipadá v úvahu. Postačí tedy rýč a sekyra? a občas zkusit rýčem vyvrátit? Pokud jste zdatný pane... celý příspěvek >
Sázení brambor po staronovém způsobu, 5.5.2014
Já sázím klasicky, tzn.do zorané, nařádkované, vyhnojené zeminy, ale už jsem se s tím novým přístupem sázení do trávy setkal taky.Je třeba k sázení brambor do trávy využit nikoli čerstvě posekanou trávu, ale usušenou, nebo přisušenou. Půdu,... celý příspěvek >
Jak se zbavit pařezu?, 5.5.2014
Odstraňoval jsem ze zahrady nespočet (cca 20ks.)starších stromů, a samozřejmě že s pařezem.Jak jinak bych získal nové místa k sázení nových stromků.Nebyly to žádné velké pařezy(statný ořech,sekvoje), jak je na obrázku výše, ale ty střední, od švestek... celý příspěvek >
Černé mšice na větvích smrku, 4.5.2014
Opravdu to jsou mšice?...nejsou to klíšťata?Použijte vhodné insekticidy, které jsou na trhu k dostání.Z nejznámějších to jsou Pirimor, Mospilan,Decis, Fury,atd.
V Bosně se pálí rakije veřejně, bez daní i otrav, 3.5.2014
...chtěl bych znát váš názor na to svobodomyslné domácí pálení Rakije. Pády podstatných jmen.Druhý pád-koho, čeho... tedy Rakije.
Zapraveni pisku do zeminy, 3.5.2014
Puda je spis jilovita nez smisena.. Pokud majitelka nespěchá, prvně bych jílovitou půdu obohatil půdu zlepšujícími předplodinami, následně je na podzim zapravil do půdy.Pak jsem pro první variantu... 1)urovnat terén železnými hráběmi,... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika