|
Countax K18 twin, 1.11.2014 Zdravím. Koupil jsem od souseda anglický zahradní traktor countax K18 TWIN. Je tam jiná elektrika než má být. Blbne mi dobíjení a nevím jestlik tam nepasuje z něčeho jiného. |
 |
Identifikace rostlin a jejich umístění, 17.8.2014  Spálený zepředu |
 |
|
 |
Identifikace rostlin a jejich umístění, 17.8.2014  A nakonec spálený stromek :( |
 |
Identifikace rostlin a jejich umístění, 17.8.2014  Tyto dva keříky by také měly jít do polostinu. |
 |
Identifikace rostlin a jejich umístění, 17.8.2014  . |
 |
Identifikace rostlin a jejich umístění, 17.8.2014  Dobrý den, potřebovala bych pomoci s názvy těchto stromečku, jelikož neznám názvy, nemůžu si to dohledat ani na internetu. Mám je všechny v polostínu až stínu (v rohu pod stromem) a nevím zda jim tím neškodím. Co se týče toho velkého, takhle... celý příspěvek > |
 |
Vari - zapalování, 11.7.2014 Dobrý den ctěl jse se zeptat jak se šteluje zapalováni u vary. A jaký typ zapalování má. |
 |
Vari povolení, 29.12.2013 u čeho to máte pojištěne a jaky typ pojistky??? |
 |
Nádrž na Vari, 28.12.2013  Zdravím nevíte zčeho je tato nádrž.Chci si ji taky tak udělat ale nevím zčeho je. |
 |
Vari - stavba vozíku, 28.12.2013 na převoz dřeva z lesa do chalupy ale někdy jak se zadařitak aby se dal zahačit zaněj strom |
 |
|
 |
Vari - stavba vozíku, 27.12.2013 Zdravím chci si postavit za vari vozík na tahani dřeva ale nevím jak podvozek mam hotov ale jak udělat vrch a ostatní.Chtěl jsemse zeptat jestli by mi někdo nenafotil svuj vozik dělany po domácku.díky |
 |
Vari oska, 13.12.2013 Zdravim chtěl jsem se zeptat jestli nevíte co to je. Jednoho krásneho dne mi praskla prostřední oska ve škříni po zakoupeni nové a po výměne začala převodovka kvičet při lehčím zatíženi.Než rupla oska vari bylo tiche.
Díky Dališ |
 |
Vari - nádrž, 6.12.2013 Zdravim chtěl jsem se zeptat jestli můžu dát plechovou nádrž na -taktni motor místo umnělohmotné.díky |
 |
Vari nosič nářadí, 3.1.2013 jj a jak jste udělal ty brzdy dalo by se to nafotit všechno nějak zblízka. |
 |
Vari nosič nářadí, 3.1.2013 JJ děkuji velice. |
 |