|
Příspěvky uživatele - 38.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plíseň na dubu, 5.9.2017 Padlí... |  | Přesazení rostliny do větší nádoby, 27.8.2017 Květináč je nepřirozené izolované prostředí, ve kterém se může leccos zvrtnout v neprospěch pěstované rostliny. |  |
|  | Co Vaše réva 2017, 27.8.2017 Je to padlí. Interspecifické odrůdy nejsou rezistentní, jsou jen odolnější a minimální postřiky bývají někdy nutné. Teď probíhá infekce pupenů, kde padlí přezimuje. Proto je postřik vhodný. Teď bych použil Topas, Talent, Zato, Diskus, Kumulus...... celý příspěvek > |  | Co to je, prosím?, 27.8.2017 Tak já napovím: Je to plevel, který dopadl jako koukol... |  | Co to je, prosím?, 26.8.2017 Ta tam patří... My jsme doma takhle říkali větrníku (cukrářskému). |  | Co je to za plevel a jak ho zničit?, 26.8.2017 Rdesno ptačí. Měly by na něj zabírat běžné herbicidy do trávníků. |  | Co to je, prosím?, 26.8.2017 No, jestli teda mám pravdu, tak patří do silenkovitých..., viz poupata vlevo. |  | Co to je, prosím?, 26.8.2017 Že by hovínko od španělské krávy? |  | Hrušeň písečná, 19.8.2017 Trochu se přikláním k tomu Mansanu. Věrohodná je ta fotka dvou plodů. Na stromku je barva plodů zkreslená, nejsou tak hnědé. Ještě mně napadlo, že se zkusím dotázat prodejce, co měl kdy za ranou sortu. Nejdříve ale musím vypátrat toho prodejce... |  | Hrušeň písečná, 19.8.2017  Kdo poradí, co je to za odrůdu? Stromek mám třetím rokem, měla to být odrůda zimní. Už se dají jíst. Vloni měl stromek asi tři plody a zralé byly žluté s načervenalými skvrnami. Nejsou rzivé a jsou docela malé. Musel jsem v červnu hodně protrhávat.... celý příspěvek > |  |
|  | Nemoc listů broskve, 19.8.2017 Suchá skvrnitost listů peckovin. |  | Dusík z dešťů a růst trávy, 11.8.2017 Vzdušný dusík je rostlinám k ničemu (kromě bobovitých). |  | Jaký je to plevel?, 6.8.2017 Bér zelený (asi). Časem ho trávník vytlačí, jen vytrhávat a nenechat vysemenit. |  | Choroba mladého dubu, 6.8.2017 Padlí dubové. |  | Co to je?, 5.8.2017 Ambrózie? |  |
 |
|
|
|