Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chrastavitosť: "rezistenty" versus "nerezistenty", 22.10.2017
Mohu potvrdit. Sirius je kvalitní odrůda. Mám i Lunu. Zatím měly jen pár jablíček, ale mohu doporučit obě. Minimální fungicidní ochranu asi budou potřebovat (jeden postřik před a druhý po odkvětu). Letos byl vlhčí rok a hned bylo strupovitosti víc.... celý příspěvek >
Heliodor, 18.10.2017
Nesmí se přehnojit dusíkem, více jsou postiženy velké a osluněné plody, bujně rostoucí a zmlazené stromy, některé odrůdy jsou náchylnější atd. Skladováním se projevy ještě zhoršují. Já to mám letos trochu na Goldenu a hodně na jednom Idaredu, který... celý příspěvek >
Škůdci a choroby na hrušních, 15.10.2017
Myslím, že to je normální. Listy hrušním černají na podzim často, někdy i za vegetace (sucho). Samozřejmě záleží i na odrůdě. Nám to dělala Madame Verté.
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 10.10.2017
Gold Bohemii urychleně konzumujeme - silně začíná vadnout. V teple je do týdne gumová. Letos ji mám výrazně rzivou. Asi za to může Talent po odkvětu. DMI fungiicdy to dělají, ale přihodilo se mi to jen letos. Chuťově je ale výborná.
Neznámé ovoce, 5.10.2017
Láhevník.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.10.2017 Obsahuje fotku
Borneo.
Kdy přesazovat jahody, 30.9.2017
Lído, to jsem zkoušel taky, ale je s tím ještě větší crcání, než s mojí "metódou". Nelze pořádně okopávat a ničit odnože. Furt se to kácí a moji psi kelímky rádi cupují, jelikož milují kelímky od jogurtu vylizovat. Nasbírám sazeničky a záhon můžu... celý příspěvek >
Co je to za listnatý strom?, 29.9.2017
Když on je platan západní, východní a ještě jejich kříženci a k tomu i kultivary...
Kdy přesazovat jahody, 29.9.2017
Letos jsem vysazoval na nový záhon už 5. srpna. Mám na to "metódu". V červenci, jakmile se budoucí sazeničky na šlahounech začínají chytat záhonu (nejlépe se chytají ty přišlápnuté k cestičce), je oddělím a nasázím do menších plastových květináčků s... celý příspěvek >
Kdy přesazovat jahody, 29.9.2017
Určitě teď, ještě stihnou zakořenit, není tak pozdě.
Identifikace rostliny, 28.9.2017
Slizoplod...
Plíseň na jabloni, 27.9.2017
Dobře se likviduje právě teď na podzim, kdy se stěhuje přezimovat ke kořenům. Dobře zabírá Pirimor, ale i ten Mospilan i třeba Reldan. Musí se přidat smáčedlo a stříkat vysokým tlakem z blízka. Od jara se její výskyt musí sledovat a opakovaně... celý příspěvek >
Plíseň na jabloni, 27.9.2017
Vlnatka krvavá, mšice.
Prebierka plodov, 27.9.2017 Obsahuje fotku
No, trošku jsem je nablejskal... a hned Rubinolu malinko připomínají.
Prebierka plodov, 26.9.2017
Díky za odpověď. Tu barvu má takhle divnou, nafialovělou, ale skladováním se vybarví celkem jedle. A fest padá (každoročně), proto jsem se o tom zmínil.  Vanda to asi nebude. Zítra vyfotím za pořádného světla.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika