Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ohřívání bazénu, 7.6.2015
Ale dá se, včera bylo voda 33,8°C
Ohřívání bazénu, 2.6.2015
A je ještě dobré udělat na tento panel rám třeba z profilů na sádrokarton a pod panel dát polystyren.A v případě, že je na střeše a na jihozápad tak to ohřívá perfektně.A všechny trubky k panelu a zpět zaizolovat Mirolem.
Ohřívání bazénu, 2.6.2015 Obsahuje fotku
Máte pravdu, že pro mnoho běžných bazénystů to bude asi problém.Ale zase to neni tak složité.Já jsem tam také namontoval i hlídání průtoku vody trubkama, protože když jsem ještě hodně dávno používal husí krky tam mi jeden praskl a odešlo čerpadlo,... celý příspěvek >
Ohřívání bazénu, 1.6.2015
No a když bude týden pršet tak to filtrovat asi nebude, když to bude nastavený na ohřívání.To je lepší dát na ventil obtoku servomotor a ten řídit tou teplotou.Filtruje to třeba jenom přes den jak je naprogramovanej časovač a pouští solár jem když je... celý příspěvek >
Sítko do skimmeru, 1.6.2015
To je hezký, ale musí se to hodně často kontrolovat.Jinak odejde čerpadlo.
Ohřívání bazénu, 29.5.2015
Marimex slim 180 nebo 360 je stejnej výrobce jako těch z Mountfieldu, jenom je rozdíl v ceně.
Ohřívání bazénu, 28.5.2015
Tak to bude problém, ale jedině koupit 20 PE hadici za ty 2000,- a smotat do spirál\y a vystrčit na slunečnou střechu.Přívody zaizolovat Mirolem.Lacinější jak pyramida a určitě účinnější.
Ohřívání bazénu, 28.5.2015
Tak to tam bude něco asi špatně.6m2 těch 12m3 musí ohřát daleko rychlejc.Jinak ta pyramida je opravdu nanic.
Rozvod vody po zahradě, 3.5.2015
Stačí se podívat na WERCO katalog.Tam je toho taky dost a za dobrej peníz.
Natahovací hadice, 3.5.2015
Dát do země PE hadice a nemusí být v zámrzné hloubce.Těm zamrznutí nevadí.
Merak na mereni vlhkosti pudy?, 3.5.2015
Tak ten senzor deště je snad samozřejmost u automatické závlahy.Já mám u závlahy senzor kde se dá nastavit i za jak dlouho má znovu spustit závlahu podle rychlosti vysušení půdy.A je včetně teplotního čidla, které při teplotě pod 3°C také... celý příspěvek >
Jaký průměr hadice pro povrchové zavlažování?, 3.5.2015
Při navrhování se musí spočítat průtok vody a podle toho dimenzovat hadice.Každá tryska má uvedený průtok vody v návaznosti na tlaku.Podle toho se zvolí průměr hadic a nezapomenout u závlahy i na parametry průtoku elektroventilu.
Já mám všechno v plastu včetně těch spojek.Té mosazi bych v zemi moc nevěřil.Jinak všechny trysky a kapače máme Cleber v zemi a jen to na zimu vyfoukám stlačeným vzduchem.Provazujeme to již 7 let bez jakékoliv závady.Řídící jednotka je ORBIT.
Jak psal kolega nade mnou, já mám na zahradě udělané rozvody PE hadicema již několik let a v pohodě.PE hadicím nevadí když v nich zamrzne voda, což se může stát.Páteřní hadici bych volil 40 a od ní dělat rozbočení třeba 32.
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 27.4.2015
Bez chloru to asi nejde.Jak jste napsal s jednou dávkou modré skalice na jaře a potom celou sezonu už jenom filtrovat je blábol.To se v tom asi nekoupete.Kdyby to bylo tak jednoduchý tak by veřejné bazény neměly automatické dávkovače chloru a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika