Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brambory bez klíčku, 22.11.2013
Tak málokdo z tady diskutujících je velkopěstitel, že. Krájení sadby je běžně doporučovaný, resp. tolerovaný postup i v literatuře. Dělali jsme to v (už dávných) dobách mého mládí zcela běžně a žádný hladomor já nepamatuju. Důvody proč to dělat a... celý příspěvek >
Terra vari, 22.11.2013
Když není kladívko, tak to tam bude postih.
Nářadí na výrobu vína v HK obchody, 20.11.2013
Co jsou průměrné hodnoty obsahu cukru? Jak ví, že jich dosáhl?  Pokud bude chtít mošt dosladit třebas na 21 st, bez moštoměru se neobejde. A kolik tam má cukru nevyvěští ani náhodou. Musel by ponořovat slepičí vejce a to je, řekl bych trochu... celý příspěvek >
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 18.11.2013
Různejch gelů, dýmů, pískadel a jiných potvor zkonzumovali moji krtci kvanta za drahé peníze a výsledek byl, že jim to buď velmi šmakovalo, nebo nevadilo, snad je to i lákalo (deramax). jediné co funguje, je trpělivě opakovaně líčená klešťová past.
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 18.11.2013
Zkusil jsem vápno sice v menším rozsahu, ale se stejným výsledkem. Někdo prostě popletl karbidové a dusíkaté vápno, to je na netu běžné. Pařezy se likvidují ledkem, to zas do toho někdo připletl třebas ledek vápenatý a vyšlo mu z toho dusíkaté... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.11.2013
Píst si nikam nesedá, sedal si před třiceti roky, když byla litinová vložka válce. Podle zvuku z výfuku nepozná neodborník vůbec nic.
Borůvky kanadské, 15.11.2013
Nadšení je jedna věc, chemismus substrátu druhá. Jestli je zkušenost s dlouhodobým!! používáním organického hnojiva u borůvek, sem s ní. Já používám jaksi polochemické hnojivo s rohovinou určené borůvkám. Běžných hnojů se u borůvek bojím z důvodu... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 14.11.2013
Taky mi to tak přijde. V M.K. se píše, že kořínky rostou na jaře a na podzim. Že stromy zásobí vodou právě ty vlásečnice. Předpokládám, že broskvoně jako teplomilná rostlina ukončí tento růst vlivem chladu napodziim drříve. Tím stromek nemá žádnou... celý příspěvek >
Topaz, 14.11.2013
Jako bych měl pocit jistého dežavý - organizovaný klan, nemilosrdné potlačování,  to jsou mi věci. Na rozdíl od pisatele nejsem rád, kam diskuse došla. Vytrácí se racio a o jabkách toho tu je pomálu. K tématu. Topaz jsem kdysi koupil, sežral ho... celý příspěvek >
Topaz, 13.11.2013
Proboha, vždyť každý máme jiné pěstební podmínky, chutě, věk, názory, cíle i sny... Máte svatou pravdu. Taky se mi občas stane, když tady čtu třeba o Coxově, že mám chuť napsat "dejte už s tím pokoj, vždyť to vyroste a zaplodí jen v Roudnici a v... celý příspěvek >
Povařený bůček, 12.11.2013
Jak naložil, k jakému účelu? Jestli na uzení, ano, udělal. Kde jste ten postup našel?
Výběr domácí vodárny ke studni, 11.11.2013
V podstatě se musíte řídit podle toho, aby čerpadlo dodalo požadovaný průtok. Ta nádoba tam je jen jaxi navíc a 20 litry vody zahradu nezalejete. Nádoba řeší jen nárazovou spotřebu. U vodárny nějaké údaje najdete. Pokud jde o sací výšku, je to na... celý příspěvek >
Výběr domácí vodárny ke studni, 11.11.2013
Jeden z nich chvilku počká...
Termíny řezu a střihu, kdy je na co čas, 7.11.2013
Víte, i když (podle vás) nezkušený, máte pravdu. Je mnoho vlivů, které se týkají řezu. Počasí, stav vegetace, volný čas sadaře atd., etc. Když je strom olistěný, není do koruny pořádně vidět. V mrazech se tam sadaři nechce a ani stromu to neprospívá.... celý příspěvek >
Podzimní přihnojení, 7.11.2013
Možná pánové při té bitvě o dusík (ve vzduchu je ho 70%) pominuli, že se kompostem a hnojem dodává do půdy zejména organická hmota, což je velmi důležitý bod, ne-li nejdůležitější. V souhlasu s VV zvedám ruku pro podzimní hnojení statkovými.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika