|
Příspěvky uživatele - 111.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zakalená zelená voda, 15.7.2015 Bojuji s bazenem uz druhy rok. Voda ze studny asi tvrda. Pomoci skalice jsem vycistila uplne zeleny bazen neskutecny jak to funguje. Vodu jsem zmekcila a jako prvni dala pripravek studna.Ted jsem objednala jak pytlicky Desam Solid tak 10 l algicid... celý příspěvek > |  | Rosarium HK 2015, 15.6.2015 Stando, musím přiznat, že v té víkendové vedřině jsem na účastníky DODu vzpomínala.
Překvapilo mne, že Zlatou růži vyhrála Vissersova růže, kterou jsem loni obcházela nejdelší dobu ze všech, měla jsem za to, že se líbila jen mně.. tak omyl... celý příspěvek > |  |
|  | Rosarium HK 2015, 15.6.2015 ad pojem wišlístek pro podzim ráda objasním.
wišlist - složenina z anglického wish + list. Tady se to nepoužívá?
Seznam přání (i do budoucna, ptž. ne vše je sehnatelné "hned". U něčeho musí teprve proběhnout (např.) očkovací cyklus,... celý příspěvek > |  | Hortenzie "Forever and Ever", 15.6.2015 Berte to, prosím, jako subjektivní názor. V mé zahradě se macrophyllám příliš nedaří, nemají optimální podmínky. A boj s s jejich vylepšením jsem vzdala, příliš náročný. Navíc, mrazíky neovlivním.
Takže v současnosti ještě mám nějaké Endless... celý příspěvek > |  | Rosarium HK 2015, 12.6.2015 Stando, , uch. Jak se tak dívám, některé jsou z toho záhonu vpravo u vchodu, hned u zdi. Snažila jsem se rozklíčovat jestli nějakou nemám na fotkách - a nemám..
Shoda panuje na 43, ta je nádherná (a už ve wišlístku pro podzim ).
225 + 220 to... celý příspěvek > |  | Rosarium HK 2015, 12.6.2015 jo, ještě mne napadlo, Stando, a které jsou ty, co se vlastně líbí vám?
jste je nevypsal.. nebo napíšete svůj seznámek krasavic až po letošním DODu v HK?
Květa |  | Rosarium HK 2015, 12.6.2015 Zatracená skleroza.
Podpis:
Květa
|  | Rosarium HK 2015, 12.6.2015 Stando, fotku nedám. Ne že bych neměla, dokonce by se v archivu našly i "v čase", fotívávám si ho každoročně.
Letos opravdu HK vynechávám (ofiko i neofiko), Nakumulují se mi novinky pro návštěvu v r. 2016.
Návštěvu zájemcům o růže vřele... celý příspěvek > |  | Pestovanie katalpy zo semien, 12.6.2015 - Z té kopičky semen odstraňte semena viditelně mechanicky poškozená, nachází-li se mezi nimi nějaké.
- namočte semena do vody, nechte 24 hod. Ta, která zůstanou na povrchu (plavou), jsou neklíčivá.
- zbylá nasejte. Pokud jsou slepená,... celý příspěvek > |  | Hortenzie "Forever and Ever", 10.6.2015 neporadím vám, kde k ní přijít levněji, nicméně špitnu.
Nějaké hortenzie z této série jsem měla nebo je pěstovaly duše spřízněné (kt. navíc mají hortenziové podmínky tipťopácké). Ano, nakvétají i na novém dřevě, nicméně, postupně všechny ze... celý příspěvek > |  |
|  | Rosarium HK 2015, 10.6.2015 To mi tedy prozraďte k čemu vám získané údaje poslouží.
To jako hodláte zprůměrovat vkus návštěvníků?
Zamyslet se nad tím, co budete očkovat?
Jak to chcete rozklíčovat? Foťáky fotí každý jinak, většina růží je pouze pod soutěžními... celý příspěvek > |  | Růže v nádobách - větší, 31.3.2015 ještě oprava - série popínavých růží do nádob fa Tantau nese název Starlet, nikoli Scarlet, uklikla jsem písmenko.
Květa
|  | Růže v nádobách - větší, 31.3.2015 a zapomněla jsem podpis - Květa |  | Růže v nádobách - větší, 31.3.2015 ono to nejspíš dopadne na ten Bauhaus, nicméně :
- v nádobách by vám mohly prosperovat růže od Pelců. Z jejich nabídky růží na vlastních kořenech. Je již ale dost pokročilá doba na objednávku (přebráno).
- z Bau - doporučuju vybrat růži... celý příspěvek > |  | Růže v nádobách - větší, 31.3.2015 Proč tak expresivně, Ferdo?
Také jsem použila neutrální :Ferdo Guru, váš tip by nevyšel.... nikoliv (třeba) vyřešte si problém s vnímáním psaného textu, páč... a přenášet je na zimu jako např. oleandry... neznamená nasáčkovat je do obýváku,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|