Příspěvky uživatele - 111.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zasilková zahranictví, 9.4.2016
Také mám zkušenost. Byla mi doručena objednávka ze zahradnictví na zázvorce. Již nikdy více. Sada kolokmity 1xsamec 2xsamice za 250kč akční cena. Jak to napsat? Jednoočkové snad zakořeněné květináček asi 3cm. Chtělajsem si zásilku převzít... celý příspěvek >
Dlouhokvetoucí keř, 29.3.2016
ad Heptacodium miconioides - včelkama se hemží. Považuju ho za jednu z nej novějších rostlin které do našich končin připutovaly. Jednak dobou květu (podzim), druhák - vůní. Kromě toho - velmi časně se olisťuje, nenemocný, bez zvláštních... celý příspěvek >
Název rostlin, 29.3.2016
Pane Josefe - máte pravdu, dvojka je zřejmě hřebíčkem na hlavičku. (njn., to jsou ty Pyreneje a Alpy, posléze zmíněné ) Květa
Skvrny na stoncích růží, 29.3.2016
začnu od konce - zrzavé spóry na rubu listů - jedná se o rez růží. Po odtípnutí Baycoru je na ni doporučován Saprol. - může být zapříčiněna podmínkami loňského roku, podmínkami zahrady/ umístěnín růže, přičemž letos se nemusí vyskytnout třeba... celý příspěvek >
Které rostliny v květu výrazně silně voní?, 4.12.2015
trochu si zaprotestuji. Mám/znám růže záhonové (bráno cca metřík výšky, +/-), u nichž jeden keřík voní na vzdálenost několika metrů. Z běžně dostupných v ČR je to např. Gartenträume. Těžká vůně starých růží. (jinak je to alespoň u mne... celý příspěvek >
Střih růží, 3.11.2015
Pro Ferdu : kamarádka mi vyprávěla následující příhodu. Byla si v německé velkopěstírně koncem listopadu 2011 pro růže. Koukala se, jak v jejich ukázkové zahradě část stromkových růží obalovali, druhou část pak ohýbali - jak píše p.... celý příspěvek >
Zazimování růží, 3.11.2015
Tedy hodnotím-li přínosnost příspěvků pro tazatele/-ku pak opravdu detailní uvažovávání přispěvatele 147.46 nad tím, zda má p. Standa dostatek březového listí na přikopčení 35 ks růží či nemá je hodně mimomísový. Kulantně řečeno. K věci - každý... celý příspěvek >
Název rostlin, 1.9.2015
a už zase, podpis - Květa
Název rostlin, 1.9.2015
jj, bělozářku pěstuju, mám nakoukanou, tam jsem si jistá na téměř 100 %. na mochnu mne ovšem nezvikláte. Ať koukám, jak koukám na obr. postrádám byť náznak toho jejího "jahodníkovitého" listí. I tady jsem si skorojistá oním přiřazením k... celý příspěvek >
Název rostlin, 31.8.2015
u f. č. 8 by můj tip vedl spíše k nějakému kultivaru geum. na f. 11 pak je Anthericum liliago - Bělozářka liliovitá myslím, že ještě nebyly určeny ty dva růžové polštářky 10 + 9 (nějaký druh aubriety?) Květa
Slepice nesnášejí, 22.7.2015
Moc děkuji za osvětlení, to že žerou červy, larvy a tak vím, ale nenapadlo mě, že by jedli třeba hovězí nebo vepřové. Je mi jasné, že jen kousíčky, aby se nezadusili. Kosti slepičkám dáváme drcené - máme psy a co kluci nesežerou tak jim to... celý příspěvek >
Slepice nesnášejí, 22.7.2015
Proti parazitům přidáváme do vody trošku octa. Masíčko??? a jaký druh? Slyším poprvé, že slepice jedí maso, jsem tedy začátečník, ale nikdo mi o mase nic neříkal. Ohledně snášedel uvidíme, zkusíme vše. Té doufám, že je to jen kvůli vedrům, ono ani mě... celý příspěvek >
Slepice nesnášejí, 21.7.2015
Dobrý den, slepičky mají cca 36 týdnů - druh červená dle prodejce nesexovaná, což bývají asi všechny. Snášedel jsme měli 3, ale chodili vždy jen do jednoho, do ostatních prsotě nesnášejí. Krmíme směsí N1 pro nosnice. Během dne jim ručně nebo srpem... celý příspěvek >
Slepice nesnášejí, 20.7.2015
Dobrý den, dnes jsem zjistili, že nám jedna ze slepiček stále sedí na podkládku a snaží se ho vysedět. To by nám ani nevadilo, ale problémem je, že nám přes 5 dní ostatní slepičky nesnášejí. Může to být touto slepičkou? Pokud ano, co s tím máme... celý příspěvek >
Zakalená zelená voda, 15.7.2015
Ano algicid je na rasy to potrebuji. Uv lampa tam je a pracuje. Dekuji Jana
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika