Příspěvky uživatele - 91.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nová odnožka u phalanopsisu, 11.6.2008
Prosím o radu pro kamarádku.Na odkvetlém stonku orchideje Phalanopsisu ji vyrašila nová rostlinka, má 2 listky, dokonce 2 pupeny, ale žádné kořínky.Jak má postupovat, aby se jí podařilo ji vypěstovat.Může mi poradit, kdo to ví?
co mám s orchidejí, 6.6.2008
děkuji za rady, určitě je nevyhodím, o ty zbylé se budu starat podle Vaší rady.Určitě na jejich pěstování nezanevřu a pořídím si nějaké další.chybami se člověk učí.
co mám s orchidejí, 5.6.2008
Pěstuji s radostí 4 orchideje.Zalévám shora, rosím,dvakrát ročně mi kvetou.U dvou orchidejí mi asi před měsícem vypadli středové listy a zůstali na rostlinách jen 3 spodní listy.Jedna orchidej má i květy.Jedná se u druh Phalaenopsis.Můžete mi někdo... celý příspěvek >
Řez šeříku, 14.5.2008
Mám šeřík na kmínku. Koruna je ale příliš velká, jednak již překáží a pak mám strach aby se kmínek nepolámal pod tíhou koruny (i když je u kůlu). Můžu udělat hluboký řez. Kdy a jak moc. Děkuji za radu.
Pergoly, 27.2.2008 Obsahuje fotku
pergola? trochu jinak. jeste neni hotova tak za mesic
Pochlubte se svými altány, 27.2.2008 Obsahuje fotku
jeste neni zcela hotova bude tak za mesic poslu foto
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika