|
Příspěvky uživatele - 91.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
nová odnožka u phalanopsisu, 11.6.2008 Prosím o radu pro kamarádku.Na odkvetlém stonku orchideje Phalanopsisu ji vyrašila nová rostlinka, má 2 listky, dokonce 2 pupeny, ale žádné kořínky.Jak má postupovat, aby se jí podařilo ji vypěstovat.Může mi poradit, kdo to ví? |  | co mám s orchidejí, 6.6.2008 děkuji za rady, určitě je nevyhodím, o ty zbylé se budu starat podle Vaší rady.Určitě na jejich pěstování nezanevřu a pořídím si nějaké další.chybami se člověk učí. |  |
|  | co mám s orchidejí, 5.6.2008 Pěstuji s radostí 4 orchideje.Zalévám shora, rosím,dvakrát ročně mi kvetou.U dvou orchidejí mi asi před měsícem vypadli středové listy a zůstali na rostlinách jen 3 spodní listy.Jedna orchidej má i květy.Jedná se u druh Phalaenopsis.Můžete mi někdo... celý příspěvek > |  | Řez šeříku, 14.5.2008 Mám šeřík na kmínku. Koruna je ale příliš velká, jednak již překáží a pak mám strach aby se kmínek nepolámal pod tíhou koruny (i když je u kůlu). Můžu udělat hluboký řez. Kdy a jak moc. Děkuji za radu. |  | Pergoly, 27.2.2008  pergola? trochu jinak. jeste neni hotova tak za mesic |  | Pochlubte se svými altány, 27.2.2008  jeste neni zcela hotova bude tak za mesic poslu foto |  |
 |
|
|
|