|
Příspěvky uživatele - 33.195
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jubileum, 10.8.2014 Riziko nedozrani u mne je, ale mival jsem Stanley, ta u mne dozrala vzdy, byt nekdy dost pozde. Stanley jsem koupil kolem roku 1990 v blizke skolce (dnes uz neexistuje) o stejne nadmorske vysce, tehdy jsem si (naivne) myslel, ze temer vse, co... celý příspěvek > |  | Po cibuli, 10.8.2014 Po cibuli jsem vysel horcici jako predplodinu (a zelene hnojeni) pred jarni vysadbou frigo sadby jahod. Pokud uz nic letos nebude pestovat, tak zelene hnojeni je spravna volba. J.R. |  |
|  | Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 10.8.2014 A nedelaji se ty rezy spis z vetsich ci prerostlych nakladacek? Ze salatovek, byt sebelepsich, si to moc nedovedu predstavit. Zatim mi nejlip vychazi ta pletova maska. J.R. |  |
|
|
|