|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bifteková rajčata, 13.9.2014 zřejmě jde o nějaký přesev jiné odrůdy, od které si někdo nepamatoval pravý název, může už jít o produkt křížení.Měla sem jen jednu rostlinu bohužel zrovna takovou slabou, ale rajčata dala.Byla polopozdní, chu´t taková normální, dala sem je na... celý příspěvek > |  | Sušení semen rajčat a paprik, 13.9.2014 sušila sem to na horním platu 5dílné sušičky/ té nejobyč./Semena sem tam dala na dosušení, tj.byla už v podstatě suchá/ o to by to mělo být pro ne horší-žádné ochlazení povrchu jak zde někdo psal/.Ten čas nevím přesně ale déle jak25 min.tam... celý příspěvek > |  |
|  | Paprika pro venkovní pěstování, 10.9.2014  a sklizeń pokračuje...
|  | Bifteková rajčata, 10.9.2014  jedny z posledních fotek... biftekové rajče Babiččino obří / soukromá domácí odrůda/.
a San Marzano Gigant
|  | Sklizeň 2014, 7.9.2014 no to je fakt srandovní, pamatuju si z minulosti, že u dědy na zahradě takové ty nosy na rajčatech občas taky byly, a to s tím proužkem, je asi trošku stříknuté jinou odrůdou, taky by mne zajímalo, jestli by se to podědilo, možná ano-koneckonců, i... celý příspěvek > |  | Záchrana posledních zelených plodů rajčat, 7.9.2014 přesně tak-možná to nebude ani čtvrtina, já letos taky otrhala, a vyhodila tak 95%,doma to zhnilo.Určitou šanci mají drobnoplodé odrůdy, tam je větší úspěch.Čím větší rajčata, tím hůř. |  | Výběr zimních odrůd odolných sršňům a vosám, 7.9.2014 obloukem se vyhýbají i Idaredu, ten ovšem vyžaduje chemickou ochranu, pokud chcete hezká jablka. |  | Popinava paprika, jak se ta zelenina jmenuje?, 6.9.2014 ano, zcela jistě jde o ačokču |  | Bifteková rajčata, 2.9.2014 tak ten kýbl vyzkouším, jinak my jsme 270-280 mnm, to je přece o dost výše v chráněném údolí, na místě, které je dosti uzavřené, málkokdy míváme zmrzlíky, ale zas je tu méně slunce než bych chtěla.Ale co se dá dělat, co mají říkat ti, co jsou na... celý příspěvek > |  | Bifteková rajčata, 2.9.2014 krása, já to Dvoubarevné sázela letos také, bohužel sazenička měla nehodu, tak nedožila.Tak bohužel nevím, jak by se mi vydařila.V jaké nadmořské výšce pěstujete?Mě tolik vijanů nikdy neuzraje, bohužel a zvlášt u bifteků, spíš je to u mne lepší ve... celý příspěvek > |  |
|  | Bifteková rajčata, 1.9.2014 a velmi chutné, stejně jako jeho "kámoši" banánovitého tvaru.Ty největší měly skoro 3O dkg, tohle vejcovité 35 dkg. |  | Ochrana před sršněmi, 31.8.2014 je to tak- nejraději hodují na hroznovém víně |  | Bifteková rajčata, 31.8.2014  a ještě řez rajčetem, které vyrostlo ze semen Skvrnitého římana, ale je obří vejcovitého tvaru... barva je totožná s pův.odrůdou |  | Bifteková rajčata, 30.8.2014  výběr z mých oblíbených rajčat
|  | Paprika pro venkovní pěstování, 30.8.2014  moje úroda
|  |
 |
|
|
|