|
Příspěvky uživatele - 145.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak "důstojně vylepšit" slivovici, 17.7.2017 Já sem taky něco zkoušel z jablkovicí, návody sem dostal od sousedu.Do litru kuru z jednoho pomeranče a vanilkový cukr (nemusí byt) nechat asi měsíc luhovat Pak do litru kousiček skořice a asi 5 hřebíčků plus kdo chce zas vanilkový cukr.Zkoušel sem... celý příspěvek > |  | Pálenka z černého bezu (koziček, bezinek), 1.10.2016 Naházet do sudu i se štopkama a míchadlem na maltu promíchavat, stopky se na míchadlo namotají, soused to tak dělá, poradiki mu to v palírně. |  |
|  | Špendlíky - kolik cukru do kvasu?, 23.9.2015 Dobrý den, letos sem narazil na tuhle stránku alkoholesence.cz, tak sem zkusil trochu experimentovat, nasbíral sem asi 100l hodně zralých špendlíků a přidal asi 2kg cukru rozpuštěného ve vodě a asi 3 sklenice smrkového medu, který si délám doma... celý příspěvek > |  | Špendlíky - kolik cukru do kvasu?, 23.5.2015 Stano, máte pravdu, já ji nepil a ani žitnou nedělávám.Tohle mě říkal jeden známý který ji pil, prý takto připravená žitná vyhrála i na nějakém koštu nějakou cenu.Může to být i lež.Nicméně si myslím že kilo cukru v 50 nijak neuškodí. |  | Špendlíky - kolik cukru do kvasu?, 9.8.2014 Dávám 1kg na 50 l a cukr rozvařím s vodou.Pálení v krku po přidání cukru je mýtus, do žitné se dává 30 kg cukru na 100 l a ničemu to nevadí.Jsou odpůrci cukru a jsou přidavai cukru, já patřím mezi přidavače.Je to každého věc, jen sem napsal svůj... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|