|
Příspěvky uživatele - 37.63
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jubileum, 9.8.2014 Amers jsem koupil loni, byt nevim zda u mne pujde, myslim, ze jste ji zde chvalil (chut). Jubileum planuji na 99% vysadit vedle ni, snad aspon jedna se vydari. V popisu u Amers je uvedeno: kvete - středně raně, u jinych svestek o... celý příspěvek > |  | Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 9.8.2014 Radu na zpracovani nemam, davam je sousedum. J.R. |  |
|  | Jubileum, 9.8.2014 Cetl jsem, ze pro Jubileum je vhodnym opylovacem Amers. Plati to i naopak? Malvazinka loni vykopana. J.R. |  | Kadeřávek, bílé mšice, 9.8.2014 Mam stejnou zkusenost (Mospilan, Plenum). Vcera jsem provedl postrik pripravkem Decis. Podivejte se na zaver vlakna Tresne nemoc. J.R. |  | Zdravé jahody, 9.8.2014 Jednou z nejodolnejsich odrud proti korenovym, listovym i chorobam plodu (i proti zimnimu vymrznuti) je rana odruda Daroyal (pochazi ze stejneho krizeni jako Darselect). Obdobne jako Darselect ma dlouhe kvetni stvoly, kvete nad urovni listu,... celý příspěvek > |  | Skladování brambor, 8.8.2014 Verim, ze nekdo spotrebuje 50 kg mesicne, ale je to podle mne vyjimka, obvykle je pro 2 clennou domacnost spis cca 10 kg mesicne (i mene, kdo ma rad knedliky). Takze 1/2 sni pani tazatelka do Vanoc a 1/2 pulku bude mit problem v mrazech... celý příspěvek > |  | Skladování brambor, 8.8.2014 No nevim, maloktera domacnost spotrebuje 8-15 pytlů brambor rocne. J.R. |  | Skladování brambor, 8.8.2014 Zrejme jste nepochopil, ze jsem nikomu nic neradil, ale ptal jsem se, zda skladujete brambory ve sklepe nebo ve vyhrivane bedne? (kdyz nemate vlastni slamu). J.R. |  | Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014 V zastavarne jsem jeste nebyl, za cca 600-700 Kc se da koupit nova kvalitni, mene kvalitni zacinaji od ceny 149 Kc. Predevsim mne prekvapuje, ze takovy znalec zavarovani spotrebuje rocne jen 3 pytlicky. J.R. |  | Skladování brambor, 8.8.2014 Pane Stando, Vy nemate na statku sklep a brambory skladujete ve vyhrivane bedne? J.R. |  |
|  | Okurky nakládačky - plíseň, 8.8.2014 Nejedna se o zadne bagatelnosti, ale o to, ze si stanovujete vlastni pomatena pravidla pro pouzivani pesticidu a jeste to radite ostatnim, viz Vase rady ohledne rozdilne OL pro nakladacky a salatovky, popr. priznak AT pro Vas znamena... celý příspěvek > |  | Okurky nakládačky - plíseň, 8.8.2014 Ty po 3 dnech s omytím a ty po cca 6 dnech i bez omytí ... pane Stando, jak jste zase prisel na tento naprosty nesmysl ?
Pokud je OL 3 dny, tak je mozne sklizet pocinaje 4. dnem od postriku, s omytim to principialne nema nic spolecneho, s malymi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|