|
Příspěvky uživatele - 230.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014 Asi máte pravdu, včera jsem to fakt valila nadoraz :o(A minule když jsem to dělala tak od oka, tak chytly kromě jedné všechny. Díky za radu. Polepším se :o) |  | Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014 JInak tahle 2g mi připadá praktičtější, že je jí méně. U té zeleniny je myšleno asi na množství láku, že? |  |
|  | Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014 Kuky kečup mi tuky tuky loni nezkazil, ale kdybych to tam chtěla přece jen dát, v jaké fázi to do toho kečupu dáváte. Já mám recept s přídavkem octu. Jinak prý ho stačí lít zahorka, ale já pro jisotu ještě 20 minut na 80 zavařuji. |  | Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014 Ještě mooooc poprosím, pokud zavařujete do závitových sklenic, nejen řepu, ale včera jsem zavařovala papriku, okurky atd... tak zda kupujete nová víčka a zda sklenice po zavaření ještě dotahujete a otáčíte? Včera mi totiž 3 sklenice z 9 nechytly, tak... celý příspěvek > |  | Ani tuhle rostlinku neumím pojmenovat, víte někdo?, 2.8.2014 Ano, je to tak, jak napsala Konvalinka. Jde o černýš hajní.
Josef. |  |
 |
|
|
|