Příspěvky uživatele - 230.52

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014
Asi máte pravdu, včera jsem to fakt valila nadoraz :o(A minule když jsem to dělala tak od oka, tak chytly kromě jedné všechny.  Díky za radu. Polepším se :o)
JInak tahle 2g mi připadá praktičtější, že je jí méně. U té zeleniny je myšleno asi na množství láku, že?
Kuky kečup mi tuky tuky loni nezkazil, ale kdybych to tam chtěla přece jen dát, v jaké fázi to do toho kečupu dáváte. Já mám recept s přídavkem octu. Jinak prý ho stačí lít zahorka, ale já pro jisotu ještě 20 minut na 80 zavařuji.
Ještě mooooc poprosím, pokud zavařujete do závitových sklenic, nejen řepu, ale včera jsem zavařovala papriku, okurky atd... tak zda kupujete nová víčka a zda sklenice po zavaření ještě dotahujete a otáčíte? Včera mi totiž 3 sklenice z 9 nechytly, tak... celý příspěvek >
Ani tuhle rostlinku neumím pojmenovat, víte někdo?, 2.8.2014
Ano, je to tak, jak napsala Konvalinka. Jde o černýš hajní. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika