Příspěvky uživatele - 32.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Daju sa este teraz sadit zemiaky?, 7.8.2014
Zrejme se zase neshodneme, dusik z organickeho hnojiva se podle mne rychle nevyplavuje. Jina kapitola, jak vubec brambory hnojit. Na jare jsem zacal pridavat 'syntetiku', i kdyz na podzim davam hnuj. Ale na tom bychom se uz asi neshodli vubec.... celý příspěvek >
Daju sa este teraz sadit zemiaky?, 7.8.2014
Kdybych čerstvým hnojem hnojil na podzim, přes zimu by se živiny částečně vyplavily. ... Mozna v piscite pude, ale v te Vasi jiste ne. J.R.
Daju sa este teraz sadit zemiaky?, 7.8.2014
Ano, v meziřádcích je vidět uleželý hnůj, nebot se nejedna o zadnou cernozem. Podle mne je lepsi davat hnuj na podzim. Dlouhodobe a systematicky rucne obdelavane zahony, to je jina kava. J.R.
Třešně nemoc, 7.8.2014
Zkusim tedy vecer Decis (mam na kvetopas jahodnikovy). U mne se drzi v podstate jen na kedlubnach, zase jich pribylo. J.R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika