|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o radu kolem hyacintu, 5.5.2012 Nechci být jako bystrozraký vševěd, co dohlédne k Vám na záhon, ale tipuju, že to spíš byly myše, kdo se postaral o likvidaci cibulí. V zimě sice pár dní mrzlo, ale cibuloviny jsou na to velmi dobře přzpůsobené. Snad je jistá možnost, že všechny... celý příspěvek > |  | Sázení paprik, 5.5.2012 Na rozdíl já sázím papriky jen nepatrně hlouběji, než je kelímek. Mám podobnou zkušenost, že paprika na stonku nové kořeny nasazuje neochotně. Podle mne hlubší sázení paprik nemá výnam. Rostlina si prostě vytvoří kořenový krček a my ji hlubokým... celý příspěvek > |  |
|  | Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 5.5.2012 Hodně často to bývá špatnou fajfkou - botkou na svíčce. Zkuste ji vyměnit. Už se tu o tom několikrát psalo. |  | Sloupcovitá jabloň, 3.5.2012 Stromek si něco zreguluje sám. Nechvátejte a pokud bude z čeho, klidně nechte dvě - tři jablíčka na ochutnání. |  | Cyclamen - brambořík lepí, 3.5.2012 Dobře ho prohlédněte, jestli nemá nějaké škůdce. Lepivý povlak mají často na svědomí puklice, ale můžou to být i mšice nebo něco jiného. Hanča |  | Nastavenie Briggsu, 1.5.2012 Co chcete radit? Sám jste si vypsal možnosti poruch, je třeba poruchu zdiagnostikovat, a provést nastavení, nebo opravit. Pokud víte jak a znáte hodnoty, můžete konat. Když ne, musíte do servisu. |  | Nenesou, 30.4.2012 Přidejte zelené krmení, nejlépe sekané kopřivy. |  | Hrušeň Bohemica, 30.4.2012 Pan Kaněra má zcela pravdu. Akorát to není pankerogeneze, ale partenogeneze. A není to partenogeneze, ale partenokarpie.
|  | Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 29.4.2012 Předně neznáme situaci v místě, takže je neúčelné posuzovat jak to bylo provedeno. Vhodná doba je kdykoliv je to technicky možné. Kořeny nelze zkracovat, když je zem zamrzlá například. O tom kdy zakracovat větve ořešáku se zde vedla nekonečná... celý příspěvek > |  | Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 29.4.2012 No, kdyby mu ten soused každý rok přinesl košík ořechů, tak by se to dalo akceptovat, pokud pan W jí ořechy. Jinak jen uplatnil své právo dané OZ a není proti tomu námitka. Ono se v této zemi zatím nějak nevžilo, že moje demokracie končí tam, kde... celý příspěvek > |  |
|  | Slepičince - zálivka, 29.4.2012 Příště zkuste hledání, jsou tu o tom hromady příspěvků. |  | Taky vám zmrzly růže?, 28.4.2012 Letošní zima byla na růže docela pohroma, z keřů, které mám raší sem tam nějaký. Kdesi, už nevím kdy a kde jsem snad četl ochranu růží zasypáním listím. Fígl je v tom, že kolem keře se udělá nádoba z pletiva přiměřeně vysoká a ta se zasype opadaným... celý příspěvek > |  | Likvidace zbytků postřiků, 28.4.2012 Nemůžete mít zodpovědnost za celou zeměkouli. Někde ta Vaše končí a jiného začíná. Vy jste udělala potřebné a ostatní už není na Vás. |  | Pomoc - zničený kmínek, 24.4.2012 Pan Rony použil příklad a není jej nutné chytat za slovo. Princip je, že u hospodářských zvířat v produkčních chovech se provádí negativní výběr, tedy vyberou se zvířata, která nedosahují potřebné užitkovosti a ta se brakují. Slepice do nudlí, krávy... celý příspěvek > |  | Třešeň bez listů i květů, 24.4.2012 Už by se měly nalévat pupeny a podle polohy kvést, nebo být těsně před rozpukem. Stává se často, že mladá třešeň má spoustu hluchých pupenů, vypadají jako květové, ale květ v nich není. Pokud je to ten případ, listy vyrazí později. |  |
 |
|
|
|