|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slepice si vyzobávají peří, 9.6.2012 Někdy je to zlozvyk, ale nejspíš nedostatek v krmné dávce. Málo bílkovin a minerálů. Kupte směs pro nosnice a podávejte neomezeně. doplnňte zelené krmení, ttávu, žabinec, ideálně sekané kopřivy. Pokud můžete, dávejte drcené kosti. |  | Kdy ostříhat zmrzlý ořešák, 9.6.2012 Zdravím vespolek.
Letošní mráz mi zcela oholil mladý ořešák. Teď raší, ale jen sporadicky. Vypadá to, že řada větví je odepsaných. Mám dotaz, kdy ty mrtvé větve ostříhat. Přestože jsem sledoval vášnivou diskusi o řezu ořešáku, mám dilema zda... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím o radu - ořezané jabloně, 8.6.2012 Tady to máte na webu od doktora Bočka. Co víc si přát. |  | Sekačka Hecht, 8.6.2012 Na tom není nic k udivení. Motor má to, jakou má konstrukci. OHV motor má OHV rozvod. Jiný motor má jiný rozvod. Jak dlouho bude motor funkční nedokáže vyvěštit nikdo. |  | Řez švestek, 7.6.2012 To poslední je právě problém všech příruček. Osobně si myslím, že ty krásné obrázky dokonale rozvětvených korun si autoři jen vymysleli. Uchopíte nůžky a jdete upravit korunku nového stomku, pěkně "do rovnováhy", na vnější očko. Jenže polovina... celý příspěvek > |  | Cibule je velká jak pažitka, 6.6.2012 Prší furt a pro pěťoury už cibuli ani nevidím. |  | Co je to za rostlinu? Zřejmě letnička?, 6.6.2012 Růžkatý ne, štírovník ano: Lotus macalatus. Hanča |  | Rukola, kam na ňu?, 5.6.2012 No přece stejně jak postupujete teď. Postupnými výsevy. Jestli máte čas, chuť a možnosti, plánujte si je tak, aby pořád dorůstaly nové rostliny. Když začne hnát do květu, přestává mít rukola dobrou chuť a listy jsou tvrdé. Pak se zlikviduje. Můžete... celý příspěvek > |  | Jak nejlepe uskladnit redkvicky?, 2.6.2012 Stejně jako kolega Honza, jen odstřihnu listy asi 1 - 2 cm od bulvičky. |  | Nemocna cuketka?, 30.5.2012 Na cuketě nemáte nic, u některých typů cuket je tohle normální zbarvení listů, zkuste vygooglit, třeba Obrázky - cuketa listy. Hanča |  |
|  | Kdo poradí názvy rostlin?, 27.5.2012 Jednotka zvonek (kopřivolistý?), dvojka kuklík městský, už podle červené kouličky po odkvětu. |  | Pomůžete s určováním rostlin?, 27.5.2012 Měsíčnice roční, Lunaria annua. Hanča |  | Odpuzení včel, 27.5.2012 Složité. Jestli je to jezírko přírodní, bude to problém. Včely tu vodu rády (nejraději mají slanou, např. zředěnou močůvku). Napáječka blízko úlů by pomohla, ale včely to nemaí moc rády, radši létají pro vodu dál a pak je tom čistá voda. Dále ta... celý příspěvek > |  | Pattfield PE-BKS 3735, 27.5.2012 Pro členy odpovídající do diskse na dotaz nicku Tomáš. Přečtěte si pozorně jeho posty. Pokud trochu rozumíte motorům a této technice, ihned pochopíte, kolik toho opravdu Tomáš umí a i odhadnete s určitostí i jeho věk (což není nijaká... celý příspěvek > |  | Vrba kroucená, 24.5.2012 Doporučil bych řezat příští rok v předjaří, letos udělejte jen jakýsi průklest celých větví nebo neřežte. Dělal jsem podobný zákrok loni a pokračoval letos. Co se zkrátilo loni v létě moc neobrazilo, prakticky vůbec. Letos zjara jsem seřízl na pahýly... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|