Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Indiánská kultura "tři sestry", 2.8.2012
Přihnojovat se fazole nemají, tak jsem to pro jistotu stříkla Pirimorem, nevíte někdo co s nimi? Ukázkový příklad nerozumného chování.
Zrání rajčat, 2.8.2012
Vcelku jste to odhadl všechno správně, jsou na záhoně v 1,60 m vysoké ohradě z netexu. Ono se nedá přesně říct zastavily, ale nějak se jim nechce. Hnojím občas zkvašeným slepičincem, půda je hnojená napodzim hnojem. Zas to tam nechci cpát pod tlakem,... celý příspěvek >
Zrání rajčat, 2.8.2012
Kolega Honza má recht. Zkusil jsem letos první spodní zálistky pustit jako druhý výhon. Prakticky všechny rostliny, po nasazení plodů na druhém výhonu zastavily růst a jsou jakési mátožné. Takže moje zkušenost praví na jeden výhon.
Copak je to za rostlinu?, 2.8.2012
Aechmea fasciata. Hanča
Prosba o identifikáciu rastliny, 2.8.2012
Schizandra - klanopraška. Hanča
Je na fotce kontryhel?, 1.8.2012
Sléz lesní má větší květy, tohle je Malva neglecta – sléz přehlížený. Hanča
Kultivátor vs Rotavátor - jaký je rozdíl?, 1.8.2012
Pokud jde o ty živočichy, nedokážu vliv rotavátoru posoudit, ale jen dojem třebas o žížalách. Když budete mít na zahradě tři krtky, kteří tam jsou celoročně,(a množí se) a s rotavátorem tam přejedete dvakrát ročně? Kdo jich zlikviduje víc? (žížal).
Živý plot z tisu prostredného a dieťa, 31.7.2012
Nesouhlasím. Pokud mám té genetické výbavě rozumět ve smyslu dítě je hloupé, pak nesouhlasím. Dítě je primárně zvídavé a zkoumá svět okolo sebe, v batolecím a předškolním věku velmi často ochutnáváním. Není hloupé, je neznalé. Je schopné jíst písek,... celý příspěvek >
Rajče - plíseň startuje, 29.7.2012
U nás taky letos zatím nic, i když je to s podivem. Mám pár výhonků u keříčkových co se válejí po zemi napadených plísní šedou, ale jinak nic. Stříkáno před týdnem preventivně Kuprikolem.
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 28.7.2012
Eště mně napadlo zapalování že nedokáže hodit jiskru s teplou svíčkou ale to je asi blbost. To blbost není, svíčka pod tlakem ve válci potřebuje daleko větší napětí a výkon pro jiskru, než na vzduchu. Takže to může být příčina, zapalování a tím i... celý příspěvek >
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 28.7.2012
Zkusil jste vyměnit fajfku?
Kozí rohy (beros) využití?, 25.7.2012
Jde to. Dobré je nechat hodně dozrát.  Dále zavařit podobně jako okurky, do menších sklenic, vršky odřezat a semínka trochu vydlabat. Nebo použít tento recept, poněkud upravený. Je to trochu pracné ale skvělá věc.
Uleželý slepičí trus, 25.7.2012
Jsem sice protivnej, ale je mi to jedno. Plevy jsou odpad po mlácení obilí, pluchy zrn. Plevely jsou nežádoucí rostliny v polích a zahradách.
Cuketa: nemoc, reakce na granule nebo polito herbicidem?, 19.7.2012
Ty TA! rajčata vypadají opravdu jako po postřiku herbicidem. Tipl bych Garlon, či něco podobného. Po něm se kroutí listy a zůstávají zelené. Roundup účinkuje pomaleji a rostliny žloutnou.
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 18.7.2012
Zkuste a uvidíte. Když nic jiného, dodá to příjemně kyselou chuť obyčejnému čaji místo chemického citronu. Rybízu se ve starých knížkách říká citron severu. Ale snad si najdete drobný peníz na nákup třeba dvou broskví. Nebo někde najdete pár... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika