Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žluté jablko II, 9.1.2013
Croncelské? Ale to by asi tak dlouho nevydrželo.
Medvedí cesnak, 7.1.2013
Protože zahradu mám daleko od domu a tuhle skvělou zeleninu jsem chtěla mít po ruce, naházela jsem semínka do kopřiv pod stromy za garážemi. Od té doby se česneky rozsévají samy a každým rokem jich přibývá. Hanča
Hnojení, 7.1.2013
U nás to dělá sloupovitá Starcats. Odpozorováno na dvou stromcích, loni když jsem sázel i letos. Zelený vrcholek loni normálně rašil. Letos je špička opět šedozelená.
Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 4.1.2013
A hokkaida. Hanča
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 1.1.2013
Lída: A také životní styl se změnil. Velká část obyvatel žije v městech. Velká jabloň s trvanlivými jablky už není zdrojem nutné obživy přes zimu, dojdem do hyper, koupíme pár plátků masa a večeře je hotová. Nepotřebujem křížaly, pracharandu,... celý příspěvek >
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 1.1.2013
-- A nechuť pěstitelú vyhovět požadavkúm podnoží řady M9 -- Nenazýval bych to nechutí. Jsou polohy, kde prostě M9 nejde a není to jen půdou. Jenže co dělat, když tvar pro vřeteno na ničem jiném nekoupíte. Není každý tak zapálený jabloňář, aby měl... celý příspěvek >
Kroužek, 31.12.2012
Kroužek se prostě na píst musí dostat tak, že se roztáhne. Protože v drtivé většině případů je u takovýchto motorů jen jeden kroužek, není třeba žádných přípravků. Píst s kroužkem se pak do válce dostane za pomoci nepatrného množství oleje a vlastní... celý příspěvek >
Příprava půdy k osázení, 31.12.2012
Popisujete to hezky, až skoro romanticky. Letos (za chvíli vloni) u nás prakticky celé léto chcalo co 3-4 dny a v takovém počasí Vámi udaný postup jaxi nefunguje. Jemnou okopávkou podrytý plevel při následném dešti opět zakořenil, zregeneroval a... celý příspěvek >
Mech na kompost?, 30.12.2012
Pokud není samotná zemina, pak jistě bude vypletý plevel se spoustou země na kořenech. Hanča
Kroužek, 29.12.2012
Nechte si to změřit někým, kdo tomu rozumí. Přece jen přesnost udávaná pojmem "okolo" je v tomto případě poněkud dost málo.
Papriky gigant Meika, 29.12.2012
Mám zahradu pro papriky ve velmi okrajové oblasti, takže moje zkušenost platí jen omezeně. Papriky mohu pěstovat pouze ve skleníku, mám špatnou zkušenost s velkoplodými a tlustostěnnými druhy. Kvůli krátké vegetační době a relativně nízkým teplotám... celý příspěvek >
Smímač hladiny vody, 26.12.2012
Prosté je to na první pohled. Na druhý pohled už tak ne. Bude se muset vyhodnocovat, které relé je sepnuté, tedy odpovídající n-žilový kabel. Spoje kabelu a jazýčků musí být dokonale izolované, jinak zafunguje nepřítel Galvani a dráty za krátkou dobu... celý příspěvek >
Bohemia nepřekonaná, 24.12.2012
Asi tam nebudou tak vybarvené, na dokonalou krásu potřebují napodzim mlhu (hydrataci jak modelky).
Bystrická slivka, 24.12.2012
Krystal - když uzraje má plody sladké. V 540 mnm nemůžu čekat, že réva vyprodukuje nějaký fantastický buket. Ale Krystal mi rodí spolehlivě a spolehlivě dozrává. Větší nevýhoda jsou poměrně velká zrnka v každém plodu.Pokud mám zkušenot, myslím že v... celý příspěvek >
Hotové zelí, 22.12.2012
Obě rady jaksi mimo lavor. Poznáte to, že zelí ztratí pružnost a bílou barvu, je jakoby skelnaté a vláčné. A kyselé, k jaru jak potvora.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika