|
Zná někdo název této květiny?, 28.1.2013  Všude kolem sebe střílí semínka...:-D |
 |
Zná někdo tento kaktus?, 28.1.2013  Mohl by mi někdo prosím pomoci s identifikací tohoto kaktusu? Kdysi jsem si ho přivezl z Itálie a u nás jsem se s ním ještě nesetkal... |
 |
|
 |
Automatický hlídač výšky hladiny, 27.1.2013 A co šplouchající hladina? Není to zas tak jednoduché, jak si představujete. |
 |
Automatický hlídač výšky hladiny, 27.1.2013 Trochu zapomínáte na řešení potřebné hystereze. Respektive pásma "necitlivosti". To jedním plovákem a stykačem neuděláte.
|
 |
Nevím jak na ovocné stromky, 26.1.2013 Vyhovují vám proto, že ve vaší poloze je to zřejmě optimální termín. Je známo, že proti kadeřavosti lze zasáhnout pouze v okamžiku, kdy je na to houba citlivá a vy se prostě správně trefujete. Jistě může být měřítkem i stupeň narašení. |
 |
Reklamace u mountfieldu, 26.1.2013 No už jste si vyčerpal povolený penzum reklamací a máte po žížalkách. Pokud se poškodí třkrát stejná komponenta, každý zkušený technik ostražitě zastříhá ušima, cože s tím ten zákazník páchá. Docel bych tomu neúměrnému zatěžování věřil. Jakkoliv... celý příspěvek > |
 |
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 26.1.2013 Ten návod máte téměř na každém pytlíku. Světlo nikdo (málokdo) změří. Teploty jsou všeobecně známé. U světla je důležitá i délka dne. Musíte nějaký postup vyzkoušet a upravit podle sebe. To nelze popsat jako návod na křupavé kuře v sáčku od... celý příspěvek > |
 |
Nevím jak na ovocné stromky, 26.1.2013 Nevím, zda tento postup proti kadeřavosti je nejsprávnější. Udává se, že postřik se má provést, když tepoty 3dny po sobě vystoupí na 10 st. |
 |
Dotaz - výměna oleje v zahradním traktoru, 22.1.2013 Nesmíte být úzkostlivý ve výpočtech. Podle vašich údajů je rozdíl 2 hodiny. Při intervalu 50 hodin rozdíl dvou hodin plus mínus zcela jistě nemá žádný vliv. Mimoto nájezd se počítá pro tu aktuálně měněnou náplň, to kdy jste měnil předchozí nemá... celý příspěvek > |
 |
Doporučíte chemický postřik?, 22.1.2013 1. Kůra, jestli se odlupují celé cáry až na dřevo, strom je u konce a použijte pilu. 2. Záhony pro zeleninu, to je běh na dlouhou trať, trávu zkompostovat a rýt a hnojit a rýt a hnojit a rýt a hnojit. Střídat plodiny. 3. Postřik. Nic nezkazíte a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ačokča 2013 - pre a proti, zástancovia a odporcovia, 22.1.2013 Syrová je dobrá jen úplně maličká, tak do délky 2 cm. Ty větší se dají taky sušit a pak používat pod maso a do guláše. Hanča |
 |
Proč bio osivo?, 17.1.2013 Šťastný to muž... Jen jestli nekecá. |
 |
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 15.1.2013 Vyzkouším určitě. Letos=loni jsem zkoušel sušit pór podle návodu kohosi z diskuse. Nasušil jsem ho několik habadějů a je výborný. Dříve mi mražený pór prosmrděl celý mrazák a stejně to nějak nebylo ono. Sušený je hned po ruce, dá se přidat třebas do... celý příspěvek > |
 |
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 15.1.2013 S petrželí máte recht. Že by kupovaná nějak zaostávala v chuti za domácí pozná asi jen šlechtitel. Pro těch pár svíčkových a jednu rybí polívku za rok si lehce těch pět kořenů postupně koupím a nemusím se peklovat s výsevem a nehnije mi to pak ve... celý příspěvek > |
 |
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 9.1.2013 Prosím vás, JG, jaký záměr, koho záměr se zdařil? Řekl bych, že konspirativní teorie o jakýchsi temných záměrech je nesmysl. |
 |