|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Strom do dvora, 10.2.2013 Nedávejte tam nic. Jakýkoliv strom, od kterého budete chtít stín, naroste léty do takových rozměrů, že bude na obtíž. Doba, než bude stínit bude řádově desítky roků. Také nemusíte mít obavy, že děti budou šlapat po vosách, než strom doroste a ponese... celý příspěvek > |  | Angrešt - řízkování, 8.2.2013 Z řízku se nedělá stromek, ale třeba pravokořenný nízkokmen, který je asi 60 cm vysoký ke korunce a "samonosný", nepotřebuje oporu. |  |
|  | Kam zasadit tulipány v únoru, 7.2.2013 Pokud nezatáhnou, budou ještě mít listy, tak je zasaďte brzo zjara na místo. Jestli listy zežloutnou a uschnou, pak cibule vyndejte, očistěte, uložte a zasadíte na podzim - když nezapomenete. |  | Pomáhá lunární kalendář?, 6.2.2013 To přece nebyl test, a už vůbec ne test na potvrzení lunárního kalendáře!
Spíš by mě zajímalo vysvětlení téhle záhady. Váš příměr s růstem dětí je mimo - jasně že nerostou stejně, i stejně staré děti jsou velmi různě veliké. No právě - ale na... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 6.2.2013 Hm, ano, stejná semena klíčí různě, ale ne všechna, jen jejich část třeba vyklíčí později. Jak si mám ale vysvětlit zkušenost z mé práce před léty: seli jsme ředkvičky s dětmi na školní pozemek během jednoho týdne, s každou třídou jiný den.... celý příspěvek > |  | Na smrku rostou nové větve, 2.2.2013 Taky bych tipoval, že to není moc běžné, jak kdosi píše. Jakmile smrku někde spadnou jehlice, už tam nic nevyraší. |  | Uskladnění usušeného ovoce, 1.2.2013 Vaše obava je z fyzikálního hlediska iracionální. Potravinu ohřívá energie stejná, jako proudí ze slunce, nebo z ohně pračlověka Janečka - elektromagnetické záření. Má pouze oproti slunci jinou vlnovou délku, charakter je stejný. Potravinu ohřívá... celý příspěvek > |  | Sazenice rajcat - proc tak vytahla?, 1.2.2013 Řekl bych, že ve vlákně jsou až utopické posty (sít v květnu, sklízet od srpna do listopadu). V průměrných podmínkách Česka je nutné sadbu předpěstovat, tak aby byla - podle mrbigga - dosažena dostatečná doba růstu rostliny. Aby rostlina plodila,... celý příspěvek > |  | Kdy zasít semena?, 29.1.2013 v 600 m ve volné půdě sklidíte z rostliny jeden mrňavý plůdek. |  | Podivné nemoci kaktusů, 29.1.2013  Dobrý den, také mám doma nemocný kaktus a nevím co s tím...:-/ Všimla jsem si, že změnil barvu zežloutl a místy je hnědý a je jakoby takový jakoby,,vycucaný,, Mohl by mi někdo prosím poradit co má za nemoc a jestli se dá ještě zachráit a případně... celý příspěvek > |  |
|  | Zná někdo tento kaktus?, 28.1.2013 I Vám děkuji, za užitečné rady! Mě zatím ještě nevykvetly.Ale do teď jsem je i v zimě mírně zaléval.Mám je v bytě u oken.Tak od toho zalévání okamžitě upustím. |  | Zná někdo tento kaktus?, 28.1.2013 Super! |  | Zná někdo tento kaktus?, 28.1.2013 Budu tedy hledat...:-D |  | Zná někdo název této květiny?, 28.1.2013 Tak ještě jednou díky! Vaše znalosti bych chtěl mít! :-D |  | Zná někdo tento kaktus?, 28.1.2013 Děkuji za odpověď.Hledal jsem ho všude možně na internetu, ale nikde jsem ho nezahlédl.Chtěl jsem zjistit něco o jeho pěstování a podpoře v množení.I když se mi to víceméně daří... |  |
 |
|
|
|