Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou mirabelku, 11.3.2013
Nepatrně offtopic: -- i někdy umně vytvořenými fotografiemi -- Ve zmíněném katalogu Sieberz jsem detailně prohlédl obrázek hroznovité borůvky. Stejný motiv hrozínku plodů se tam opakoval 8x, z toho dva byly zrcadlově obrácené. Nekomentuju.... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 10.3.2013
Ano to změní. Potíž je v tom, že loni předpověděli tu květnovou prdu docela spolehlivě. A proto jsme všichni naježení. Tady na Vysočině ne tak moc, leckde leží zmrazky a rostlinstvo dobře ví, že zítra může být jinak.
Jsou, nám nejbližší snad pro Pyreneje, Alpy a nějaký sever Německa, či Dánsko. PS: Já tam koukám, ale když chci znát předpověď teploty, kouknu na mapu teplot.
No asi ano, ale ať pozerám jak pozerám, pro republiku nic nevidím. Bílé čáry jsou izobary a barevná škála je rozsah tlaku. Takže teplota pro republiku se z toho opravdu poznat nedá. Na předpovědi teplot ano, ale ta vypadá jinak.
To jste sem postnul předpověď tlakového pole. Teplotní mapa vypadá jinak.
Jakou mirabelku, 10.3.2013
Tak asi ta Bellamira vyhraje. Jen pro zajímavost, v katalogu Sieberz uvádějí sloupovitou meruňkomirabelku!? Miracose. Nemá to tu někdo náhodou? Ovšem zraje to údajně až kocem září a to pro mne není. Mimochodem Bellamira tam má cenu takřka... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 9.3.2013
Robila by to, že by zmrzla zcela úplně napadrť.
Ono je to těžké. Miragrande je pozdní, chtěl bych spíše ranější. Nacyská vstupuje pozdě do plodnosti. to ji skoro vylučuje (pro mne) Aprimiru nikdo nezná. Zbývá jen ta Bellamira, ale tu kladně hodnotí MV a to je pro někoho handicep.
si mám zasadit ve vyšší poloze. Zdravím vespolek. V nabídce jsou v podstatě Nancyská, Bellamira, Aprimira a Miragrande. Prošel jsem letmo fórum, jediný hodnotící názor píše MV. s tím, že Bellamira se mu zdá lepší oproti Nancyské.  Uvítal... celý příspěvek >
11 let stará semínka kozích rohů Mars, 7.3.2013
To máte štěstí. Já mám Mars rád a seju každý rok. Klíčivost jakkoliv starého osiva je kolem 30-40%. Zajímavé, že třeba Slovana (psal o ní někdo v diskusi, tak jsem ji zkusil letos prvně) má 100%
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 6.3.2013
Zkusím to k subjektu. Nemám dobrou zkušenost s pěstováním rajčat ve skleníku. Rostou bujně, plodí nic moc. Papriky a okurky tam mít musím, neb by v červenci venku zmrzly. Snášejí se dobře, plodí dobře, nestěžovali -ly si. Kdysi míval otec velký... celý příspěvek >
Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 5.3.2013
Asi se ptáte na špatném místě. Zkuste to na webu DŮMACHALUPA.cz. Z logiky věci vyplývá, že by čerpadlo mělo být v teple. Protože čerpá teplo. Ovšem nikdo tu neví, co ten stroj snese. Zeptejte se výrobce.
Prosím o radu jak zastříhnout angrešt a rybíz, 4.3.2013
Je jaro! Už začínají dotazy na stříhání a řezání.
Štíhlé vřeteno, 4.3.2013 Obsahuje fotku
Není to moc intuitivní, když bude zájem, o víkendu to nafotím, okótuju a postnu sem. Drát pr. asi 3 mm, celková délka kolem 150 mm.
Odrůda melounu do chladnější polohy, 3.3.2013
234.149: Nezlobte se, ale vy si to představujete hodně zjednodušeně. To vyžaduje určitě znalosti, musí se tykev a meloun vysít v přesném odstupu, udržovat vlhkost a podobně. Potřebujete podstatně víc informací. Mám obavy, že pán který vám odpovídá,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika