Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 23.5.2013 Obsahuje fotku
1. Těsně před rozkvětem Discus. 2. Těsně po odkvětu Bioton 3. Asi za 10-14 dnů znovu Bioton A takhle to vypadá. První obrázek Chryso stromek, druhý neznámá stará odrůda, keř.
Echinace purpure Primadonna tiefrosa - není určena ke konzumaci?, 21.5.2013
Obecně platí, že léčivější bývá původní druh než vyšlechtěné odrůdy. K téhle odrůdě jsem ale konrétně našla toto:  "Popis: Trvalka dorůstající do výšky 0,8 - 1,0 m. Růst je rychlý. Listy jsou kopinaté, drsně chlupaté, tmavě zelené. Květy... celý příspěvek >
Benzin do křovinořezu, 19.5.2013
No oni se prostě "sichrujou". Opravdu si myslí, že tady na balkáně to mažem kolomazí, tak aby neměli reklamace, píšou tam tohle. Když jsem před lety kupoval motorovou pilu, bylo v návodu napsáno olej Dolmar 1:40, ostatní oleje 1:25. I kdyby ten... celý příspěvek >
Rajciny, kedy 1.x striekat proti plesni?, 19.5.2013
Už zase chcete stříkat? Vy toho ještě nemáte dost? Připadá mi, že ty rajčata máte jen kvůli postřikování. K tématu, sotva přinesené sazenices při běžném průběhu vegetační sezóny opravdu není třeba stříkat. Ale když se na to tak těšíte ... 
Benzin do křovinořezu, 19.5.2013
Už roky jak s křovinořezem, tak sekačkou (4t), tak s Vari po sezóně nic nevylívám. Zjara naleju novou směs s odvodňovačem a trochou aditiva. Poměr mixu přibližně 1:45. Oleje jaký mi přijde pod ruku, typ TS, nebo TSF. Naprosto bez problémů, vyžínač OM... celý příspěvek >
Střih jabloně - je správně?, 15.5.2013
Ale zvládl, nepodléhejte panice. Nechte to být, je to akorát. Některé rady bývají trochu extrémistické, musíte si na to zvyknout a nedat na první dojem.
Fotky nezname rostliny, 14.5.2013
Vypadá to jako turan roční. Hanča
Třešeň + rybíz, 14.5.2013
Vyhoďte to obojí. Ta třešeň, pokud raší z ušlechtilé části, vám bude narůstat několik světelných let. Jak může vypadat letos sázený rybíz si prohlédněte v jiném mém postu zde.
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 14.5.2013 Obsahuje fotku
Na maxmin teploměru po pondělním ránu -2. Vše odkvétá prakticky dokonale. Nic se nestalo ani právě lezoucím fazolím. Až se člověk tetelí, jaká rána přijde.
Jak vám plodí už starší sloupové jabloně?, 14.5.2013 Obsahuje fotku
Loni zjara sázená Stracats v kontejneru. Vloni vše zmrzlo. Letos vypadá takto. Zajímavé je, že ze tří současně nakoupených stromků dva tady na vysočině letos kvetou, třetí nedaleko Tábora nic.
Je "preventivní" kácení stromů správné?, 12.5.2013
Ano, je! Jirka má recht. Jen dodám, že takový strom v určitém věku dosáhne jakési sukcesní velikosti, je na něj krásný pohled, vytváří nádherné romantické zákoutí a podobně. Jenže tato doba rychle pomine, obluda roste tempem metr a více za rok a... celý příspěvek >
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 12.5.2013
Ovlivněn zdejšími stížnostmi na jsem obešel odkvétající a odkvetlé třešně a slivoně. I když v jejich plném květu byly vidět včely v korunách jen sporadicky, stromy jsou odkvetlé nádherně. Malé plůdky téměř v každém květu. Takže z opylení obavy nemám,... celý příspěvek >
Jak na mravence v kompostu?, 10.5.2013
Nic, když je budete rušit tím, že budete dávat kompost na záhony, nejspíš naštvaně odejdou. A když ne, možná to bude dobře. Předloni se mi takhle zahnízdili v bramborách a byla to paráda, sežrali všechny mandelinky . Hanča
Kurací - slepičí hnoj, 9.5.2013
Pro hnojení postřikem listů takovýmto hnojivem není důvod. Když tak nějaké kvalitní krystalické dobře rozpustné. Hnojení na listy by nemělo být používáno jako základní, ale vyjímečně k doplnění deficitu nějakého prvku.
Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 9.5.2013
Nebo taky nemusíte vůbec dělat hromadu, ale dát trávu v tenké vrstvě přímo tam, kde chcete pohnojit - pod stromy, keře, vysoké trvalky, všude, kde to nebude vadit esteticky. Hanča
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika