|
Příspěvky uživatele - 84.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Truhlíky, 3.3.2008 Prosím kdo by mi poradil čím před novou výsadbou vydezinfikovat již loni použitý truhlík. Děkuji |  | Kysané zelí, 25.10.2007 Nevím sice co jsou jaderničky, ale já dávám na dno kameninového sudu lpár listů zelí a navrch také. Asi na 35 kg zelí 0,5 kg sole a 30 g celého kmínu. Mezi vrstvy asi tak 3krát dám tak 3 kousky křenu, jinak nic víc a je super. Necháváme kvasit v... celý příspěvek > |  |
|  | Svída - prořezání, 4.5.2006  Již několik let mám na zahradě svídu (údajně se jedná o svídu bílou - má červené větve) a je již dost přerostlá, asi do výšky 2.5 m a do šířky také asi dva metry. Chtěla bych ji nějak prořezat, ale nevím v kterém období, domnívám se, že jsme to... celý příspěvek > |  |
|
|
|