Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc revy, 23.6.2014
Přesně tak, stačí výpary z trávníku ošetřeného Bofixem a takhle vypadá výsledek.
Rajčata - listy do ruličky, 23.6.2014
Píšete že se jedná o rostlinky dva týdny po přesazení. Pokud vysazujete, tak se nejméně na 14 dnů (u paprik až 3 týdny) vyvarujte jakéhokoliv hnojení. Rostlinka musí obnovit kořenový systém a v té době jí přímý kontakt s hnojivem nedělá dobře. Teď ji... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 23.6.2014
Zanesl jsem jim samozřejmě ustřižený střapec, a napadení na listech bylo též. Když se podíváte výše na 22.6.2014 8:01, tak tam o tom píši.
Rajčata - listy do ruličky, 23.6.2014
Plíseň to není, tipl bych to na přehnojení.
Co vaše réva? (2014), 22.6.2014 Obsahuje fotku
Díky za reakci ale mě hlavně zajímá příčina a pojmenování toho co je na obrázku. Dle tohoto odkazu se doopravdy jedná o pliseň révovou.
Co vaše réva? (2014), 22.6.2014
Čau Wimpi, zítra to vezmu na ukázku vinařům a uvidím. Réva jeví na listech příznaky padlí i plísně, v této fázi asi utlumené postřikem, napadená třapina je velmi křehká, stejně tak jako napadené letorosty. Na povrchu je hnědý povlak, stačí trochu a... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 22.6.2014
To samozřejmě ano, ale to je jen jedna strana problému, v této chvíli se snažím hlavně zjistit co to je na těch střapcích a stoncích. Bohužel se mi odpovědi nedostává a tohle už tady visí nějakou chvíli, ještě vezmu zítra střapce sebou do vinařské... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 22.6.2014 Obsahuje fotku
Těžko se mi nyní určuje příčina sprchnutí, protože v době květu byly hice a vzápětí na to peronospora. Ta zaútočila celkem zákeřně, v době kdy se objevily fleky na listech tak už byly třapina nahnědlá, a tak určit co se podepsalo více, je už asi... celý příspěvek >
Černé listy rajčat po postřiku, 20.6.2014
Rajčata budou chvíli čučet a pak se opět rozjedou, max nějaký ten list odejde.
Choroba rajčat, 20.6.2014
Zkuste přihnojit síranem hořečnatým na list. Tohle mívám na rajčatech celkem pravidelně ale moc to neřeším, moc poškozené listy ulomím..
Co je to za rostlinu?, 19.6.2014
Libeček.
Černé listy rajčat po postřiku, 18.6.2014
Rock effect mi udělal paseku ve skleníku na okurkách, rajčatech i paprikách. Použil jsem ho proti všudepřítomným molicím, a zanechal po sobě na listech zaschlé fleky.  Co se mšic na rajčatech týče, tak jsem za ty roky pěstování nepozoroval... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 18.6.2014 Obsahuje fotku
Ošetřil jsem padlí Falconem a vypadá to že zabral (viz. první dva snímky a tmavé skvrny na rubové straně listu) a navíc se mi zdá že "ohraničil" i peornosporu (další tři snímky). Je možný tento účinek? Bohužel jsem přehlídl hodně rychlý nástup... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 18.6.2014 Obsahuje fotku
Nádherný střapeček . Mi se přeroubování touto odrůdou nevydařilo a tak jsem předevčírem vysadil letos nově zakořeněný řízek. Hodně květů sprchlo díky vedru a ještě více bylo poškozeno peronosporou, ovšem je i spousta, které vypadají nádherně.
Choroba rajciakov, 17.6.2014
A tu černozem máte dovezenu odkud?
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika