|
Příspěvky uživatele - 49.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A co ostatní neznačkové křovinořezy?, 6.6.2014 2014:
Hitachi rozhodne neni zadny sunt, naopak. Hazet to do jednoho pytle s Hechtem, Einhellem a podobnymi... to je uplne mimo.
Makita = prevlecene Al-Ko, tzn. dnes uz pouze lepsi Cina. Stejna fabirka, stejen ND. Nedoporucuju ani... celý příspěvek > |  | Vyžínače a křovinořezy Stiga, 6.6.2014 Jani02: To sis to cele vylozil nejak po svem. Nikde jsem netvrdil, ze Stiga jsou lidumilove a davaji Ti za polovic neco, co stoji 400 EUR.
Rikam pouze to, ze napr. Stihl 87 (ale nejen ten) prodava za hodne penez neco, co ma tezi polovicni hodnotu... celý příspěvek > |  |
|  | Vyžínače a křovinořezy Stiga, 4.6.2014 Nejaka doba sice uz od otazky uplynula, ale ona je svym zpusobem akutalni kazdou sezonu.
Stiga rekneme od modelovych rad 2012 dodnes (2014) je stale delana v Italii, z prevazne cinskych dilu, ale nikoliv spatnych. Takovy ten obecny predsudek, ze... celý příspěvek > |  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 3.6.2014 Muj uz je taky zpatky v Lidlu, po jedne narocnejsi sezone. Navzdory radnemu zazimovani na jare startoval do stavu, ze neudrzel volnobeh, osatne ani nebyl schopny nastartovat bez drzeni plynu vic, nez kolik dela ta aretace. Smesi / cerstvost / svicka... celý příspěvek > |  | Kolecko Avenberg Werner XL, 2.12.2013 Tak naprava u kolecka je OK - neni osizena materialove, hridel je ze silne oceli, upinaci U-cka taky, spatne jsou akorat spojovaci srouby a ten system je konstrukce - proste debilni. Misto fixnich navarenych uch na ramu se to musi zdlouhave skladat a... celý příspěvek > |  | Kolecko Avenberg Werner XL, 2.12.2013 To je cenne info (zatizitelnost). Ale i kdybych to vedel predem, nevybral ho. Ve stajich se pohybuju uz spoustu let, kolecek mi proslo rukama hodne a uz nikdy bych si na hnuj nekoupil kolecko s velkou korbou, podeprenou vepredu jen plochymi,... celý příspěvek > |  | Kolecko Avenberg Werner XL, 1.12.2013 Ano, tohle od Landsmanna bylo jedno z tech, ktere jsem mel v konecnem uzsim vyberu. Nevzal jsem ho ale ze dvou duvodu:
- pouze jednokolove (rozdil je opravdu ZNATELNY, vezete-li to plne hnoje)
- mala nosnost (pri objemu 180 L ma nosnost pouze... celý příspěvek > |  | Kolecko Avenberg Werner XL, 1.12.2013  Obrazek 2. |  | Kolecko Avenberg Werner XL, 1.12.2013  Za tech 1100 se myslim vyprodaval ten mensi, 75 L, kolecko ma psano 130 L - 140 L podle eshopu a odpovida to. Kazdopadne vyrobek je takove kvality, jako jsem popsal vys - dobre to neni, ale ani tak spatne, jak jsem se obaval, ze to bude ; konstrukcne... celý příspěvek > |  | Kolecko Avenberg Werner XL, 30.11.2013 Zdravim vsechny diskutery a ctenare.
Predpokladam, ze hodne potencialnich zajemcu o koupi velkoobjemoveho kolecka, stejne jako ja pred koupi, postrada o tomto vyrobku Avenbergu jakekoliv informace z praxe, a proto jsem se rozhodl zmenit tento... celý příspěvek > |  |
|  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 13.7.2013 Souhlas, 3-leta zaruka byla i pro me rozhodujici pro rozhodvani, zda ho zkusit nebo ne. Rozdily tam budou znacne, nebot treba vibrace v pripade meho kusu jsou silne, a to tak ze hlavne prava ruka me z nich pri delsi praci opravdu boli. Naopak se... celý příspěvek > |  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 11.7.2013 Nevim, kde jste se dival, ale Castrol 2T Garden ma API TC. Nicmene ja stejne preferuju Mogul Alfa 2T, ktery ma JASO FD. Castrol 2T dobiram ze zbyl z motorovky. I tak ale diky za info.
Ad sekani, ctyrzub i trojzub u tohoto krovinaku obsazeny v... celý příspěvek > |  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 11.7.2013 Jinak mel bych jeste dve temata k doreseni - pro vsechny, i uzivatele jinych krovinorezu, ciste pro rozsireni vzdelani :)
1. jeden pan driv se tu ptal na sytic, nedaly se mu symboly, ale zustalo to bez odpovedi. Podle me to na tom Lidl... celý příspěvek > |  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 11.7.2013 Hlavne fakt pozor na dotahovani techle dvou imbusu, ktery se povoluji vibratema a prave ta spodni cast objimky dle zkuseneho serivsaka, ktery presne tento krovinka zda, hodne casto praska, protoze je z tvrde, ale krehke slitiny.
Ja to nakonec... celý příspěvek > |  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 10.7.2013 Tohoto textu jsem si vsiml az ted :). Naprosto stejnou uhlovou spojku "JAPAN" pouziva i Hecht, a par dalsich. Je to ocividne velkoobjemove vyrabeny dil, ktery je diky tomu tak levny, ze si ho muzou dovolit i levni vyrobci :)
Jinak s navodem mater... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|