Příspěvky uživatele - 56.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Praskání plodů, 3.8.2014
Také mně Radana vychází jako nejpravděpodobnější, ale nepamatuji si, že by v té době měli v onom zahradnictví něco jiného, než-li "klasiku".  Ty záměny nás pořád překvapují. Mám v záloze ještě jednu starší hrušňovou "záhadu". 
Oullinská renglóda, 3.8.2014
Paní Lído, na jaké podnoži máte Oullinskou?
Oullinská renglóda, 3.8.2014
Oulinská je velmi dobrá, ale musím chytit tu správnou dobu. Když se na zahradu dostanu 1× týdně, tak je dost plodů již na zemi, ať z důvodu rychlého přezrání nebo moniliózy a nebo jsou ještě nedozrálé. Letos mi zatím více šmakovala dosti masitá,... celý příspěvek >
Čačanská lepotica, 3.8.2014
Myslím, že se srovnávalo hlavně s tehdy dominantní Domácí, která nyní pomalu ustupuje, takže skoro bych to viděl na bod 4.
Praskání plodů, 3.8.2014 Obsahuje fotku
Od posledního vložení fotografií s prasklými plody (15. 6.) praskání náhle přestalo ač počasí bláznilo a vláhové výkyvy byly značné. Tak to vypadá, že se dočkám po 13 letech první sklizně. Začnu asi věřit na kombinaci síran amonný + Borax. Z... celý příspěvek >
Oullinská renglóda, 3.8.2014 Obsahuje fotku
Dodávám fotky snad Oullinské - váha plodů se pohybuje mezi 70 - 90 g. Hodně na nich řádí monilie, rychle dozrávají a objevují se na nich ony fialové skvrny pod slupkou.
Flamingo, 31.7.2014
Flamingo se tady hodně zpozdilo - ještě ani nevybarvuje. Poslední 2 týdny tu dost pršelo, tak se ten vegetační náskok letošního roku trochu smazává.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika