Příspěvky uživatele - 227.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Topaz, 23.11.2013
Je to presne tak pán Petr ako ste napísali, myslím že tu nikto z nás čo tu píšeme nezavádza ale len tu prezentuje svoje pestovateľské skúsenosti a k tomu Topazu každý máme iné zloženie pody, nie kaźdý má Topaz na rovnakej podnoži,... celý příspěvek >
Výsadba meruňky na podzim, 23.11.2013
Máte úplnú pravdu, cez zimu nič v školkach nenarastie a to ako niektoré záhradníctva majú nepredané vykopané stromy uskladnené cez zimu by sa dalo veľa napísať, okrem broskýň ktoré niekedy v zime zvyknú uschnúť vplyvom... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 23.11.2013
Pán Petr mám podu síce ťažšiu ale aj dosť kyselú, ten liadok amónny s vápencom alebo liadok vápenatý určite skúsim, dnes som bol pozrieť ovocné stromy na Suncreste ale aj na Kiote ktoré je na Montclare sú ešte nejaké zbylé zelené listy.... celý příspěvek >
Floxy, 6.1.2012
Dakujem za radu, koľko rastliniek asi tak do takého krásneho trsu ako je na obrázku?Koľkoročné sú tie Vaše Floxy?
Floxy, 6.1.2012
Prosím Vás, ako je to s vodou a polievaním u Floxov?Chcem si ich vysadiť, ale záhradu mám len na weekend, takže tie kvety by museli vydržať bez dennej opatery.Kde je ich lepšie zasadiť, myslíte že východná strana bude dobrá?A kedy, na jar, alebo v... celý příspěvek >
Navijak na Vari, 27.12.2011
Dobrý den, videl som na tomto fore spraveny navijak n a vari a nieco podobne by som si chcel aj ja spravit ale neviem najst zaidne foto tak ak by som mohol poprosit niekoho kto nieco podobne ma aby mi ho tu poslal. vopred vam dakujem :)... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika