Příspěvky uživatele - 176.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení domácích klobás, 23.4.2014
Jestli klobásy zavařením stratí kouřovou vůni, je otázka názoru.Tam jde o to, aby jsem z plechovek netahal rozvařenou hmotu.A proto mi ten pan řezník (míchač ze Zvonařky a Pístnice) doporučil je vyjmout mnohem dříve z udírny než ty, které budu... celý příspěvek >
Kolik soli na lák na uzené?, 13.4.2014
Jsem si vědom, že vás nepotěším, ale zdá se mi, že vám tak nějak ujel vlak.Nemyslím to nijak ve zlém, jen mám zkušenost a určitě každý, že čím víc se s tím ser..te, tak ještě neznamená, že budete mít úspěch.To že jsem kdysi nakládal maso na 6 týdnů a... celý příspěvek >
Otáčky motoru Honda při rotavátorování, 13.4.2014
To jsou zajímavé věci, s těmi motory.Já si myslel, že je lepší mít sestavu pod benzinem, než na sucho, např.na zimu.Taky jsem si koupil ten stabilizátor. Asi se opravdu poohlédnu po nějakém lepším BA, zase kam pro něj pořád jezdit.Dál mě zaujalo... celý příspěvek >
Otáčky motoru Honda při rotavátorování, 12.4.2014
Taky mám novou Hondu GSV 190 s Vari Globál.Taky se mi zdálo, že při rotavátorování mění otáčky.Co já vím?Má to najeto pár hodin, spotřeboval jsem asi 6l benzinu.Jestli pracuje regulátor podobně, že při poklesu otáček přidává plyn, tak proč by se... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 5.4.2014
Samozřejmě nemáte pravdu.Nejste schopen rozeznat 4 generace.Je to o tom, zapíchnout do země a otočit.Nebude rychlejší ten, co dostane první generaci.Vhodnost nástroje neurčuje jeden člověk, ale povědomí většiny a to je veliké.I cena není nijak malá.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 3.4.2014
Těm barbarům se musím smát (v dobrém).Představte si, že s toho rýče, Fiskars vytéká pod tím horním držadlem černá voda.Když ho tedy dáte držadlem dolů, tak voda jak saze steče k držadlu a pak vám vytéká na ruku.Vypadáte jak komeník.Povolil jsem... celý příspěvek >
Jaký vertikutátor, 21.3.2014
Prosím, mohl by mi někdo poradit jak u tohoto vertikutátoru WOLF-Garten UV 35 B demontuju kryt pod kterým je nebo jsou řemeny?Děkuji.
Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 14.3.2014
Ano, tomu štěpkovači je to opravdu jedno, jestli bude za traktorem nebo ho bude pohánět jiný motor.Já musím určit co jsem ochotný dělat a do čeho investovat, Jestli budu mít jednu jabloňku a ženu vlastní tak si asi vyberu určitý stroj.Mám dvě... celý příspěvek >
Akumulátorová zahradní pila Bosch KEO 10,8 Li, 11.3.2014
Tu pilku jsem měl 20x v ruce a 20x jsem ji prohlížel na internetu I akci jsem tam někde viděl.Stále máme malou zahradní pilku Fiskars 123870 Xtract. Až bude někdy lepší určitě si ji koupím. Ono to nechce být líný. Když vidím souseda, co a... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 23.2.2014
No rychlejší to bylo posekat to na 10cm kousky sekerou.Ještě rychlejší je to hazet na hromadu a po půl roce to spálit.Pak by jsme tu nevedli ani tu debatu, čím drtit.Kdyby moje žena drtila tak, že by nechala ucpat prostor pod válcem, no tak by... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 22.2.2014 Obsahuje fotku
Po úpravě.
Drtič větví Vares Shark, 22.2.2014 Obsahuje fotku
Jako co, jste měl požičané?Píšete o válci.Do Atiky ruku ze spodu strčíte vždy.Tak nevím co popisujete.Pokud by jste měl opravdu tu špatnou zkušenost s tou třeba Atikou viz foto, tak vám dávám za pravdu.Ale cpát pod válcem se to mohlo jen tehdy, když... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 21.2.2014 Obsahuje fotku
Ten drtič byl nový.Nebylo třeba něco opravovat.Na videu je, jak tam cpe třícentimetrovou větev, možná víc . No to můžu nařezat a spálit.Hůř se dělají slabší větve a taky to bylo určené manželce.Ta neumí brousit a pod. Proto jsem se rozhodl jít... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 20.2.2014 Obsahuje fotku
Jsme tu, abychom si radili.Tady vám posílám fotku z jiného úhlu Vares Mnich.je na štítku.To je jedno.Šlo o to, že na určité věci, jsou vhodné a vhodnější stroje.Teď jak se to vezme.Vy budete brousit často nůž, déle strkat větvičky, seženete jiné... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 18.2.2014
Proto jsem to taky napsal.Po prvé jsem nebyl moc chytrý, když jsem si to koupil a po druhé, že místo abych si to nechal, tak jsem jim to dal skoro zdarma.Stačila by na tu akci nějaká stará sekačka s motorem z pračky.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika