|
Vyvazování letorostů révy do drátěnky, 14.6.2013 Já mám jen jednoduchý drát a letorosty vyvazuji papírovými drátky. |
 |
Rajčata, kroutí se vrcholy, 14.6.2013 Pokud jsou přesazeny do zdravé půdy tak to bude trvat až měsíc než se zmátoří. |
 |
|
 |
Rajčata, kroutí se vrcholy, 14.6.2013 A přesto všechno je to poškození od těch chemických sajrajtů. Hledejte spíše možnost proč tomu tak je. Ve 21:48 píšete že žádný kompost a 22:01 že do kelímků byl použit vlastní kompost! Já raději použivám motyku a ruce než herbicid a tento... celý příspěvek > |
 |
Rajčata, kroutí se vrcholy, 14.6.2013 A co rostliny, ty máte odkud? Tohle je poškození herbicidy. |
 |
Rajčata, kroutí se vrcholy, 14.6.2013 Tak čím to tedy je? |
 |
Vydrzi ted rostlinka pod sklenici za jasneho dne?, 11.6.2013  Zjistil jsem že mi ve skleníku něco žere salát, podle stop to byl slimák. Včera jsem dal pár granulek Vanische kolem paprik a tady je okamžitý výsledek - 2 slimáci kaput. |
 |
Paprika - choroba/škůdce, 10.6.2013 Chce to fotku. |
 |
Co vaše réva? (2013), 9.6.2013 Při pohledu na ten list to tak vypadá, ale co ten první snímek se svěšenými listy a výhony? |
 |
Co vaše réva? (2013), 9.6.2013 Kdyby se to netýkalo révy tak bych si s prominutím dovolil tvrdit - hypochondr. |
 |
Co vaše réva? (2013), 9.6.2013 Nestříkali jste nebo někdo v blízkosti nějakým Rondapem? |
 |
|
 |
Zastipovanie zalistkov rajciny, 8.6.2013 Tak to Vám neporadím, já hnojím vívceméně jen kristalonem Start a potom Květ a plod. |
 |
Zastipovanie zalistkov rajciny, 8.6.2013 U klasických odrůd nechávám jen jeden hlavní výhon, cherry umím nechat i dva, ten druhý vypěstuji z nejspodnějšího zálistku. |
 |
Rajčata - černé listy, 8.6.2013 Dopoledne jsem prohlížel i ostatní rajčata v květináčích, a ta která jsem nepřihnojoval toto zabarvení nemají. |
 |
Listy na hrušních, 8.6.2013  Nechal jsem ji letos ostřihat a v době květu vypadala viz. fotka. Vloni vůbec nezarodila protože pomrzla v květu a tak měla obrovské přírustky. |
 |
Listy na hrušních, 8.6.2013 Paní Lído, nevypadá to tak ale rez nastupuje šíleně rychle. Není to otázka jen letoška, ale ta hrušeň poslední 3-4 roky neměla úrodu a takový strom k ničemu není. Musím sehnat něco na málo vzrůstné podnoži protože tahle je až moc bujná. Absolutně... celý příspěvek > |
 |