Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Presádzané jahody, 16.6.2013
Pokud už neodnožují tak budou asi starší, jak je máte dlouho? Pokud vyženou po přesazení nějaké odnože tak je nechte zakořenit a vysaďte, mateční rostlinu vyhoďte. Jahody plodí nejlépe druhým rokem, nechte je max. tři roky, v truhlíku možná i méně.... celý příspěvek >
Co to mám na plodech II, 16.6.2013
A je v plodech nějaká housenka (obaleč švestkový)? Takhle podobně se mi i chovají plody broskvoní po dlouhodobých deštích - klejotok. 
Sklizeň rajčat 2013, 16.6.2013 Obsahuje fotku
Dozrál mi první plod odrůdy Sungold vysazené do květináče. Jelikož mám problém s určením zralosti odrůdy Indigo Rose, protože ta je černá jak "viks" už od malička, mohla by být zralost Sungoldu vodítkem pro sklizeň té tmavé odrůdy.
Papriky - 2013, 16.6.2013
Když už chcete prezentovat své výpěstky tak by tam každopádně měl být název odrůdy a způsob pěstování (skleník, záhon, nádoba apod..), pak to bude o něčem.
Papriky - 2013, 16.6.2013
Když se zaregistrujete tak můžete vkládat více snímků najednou.
Zaštipované keříčkové rajče, 16.6.2013 Obsahuje fotku
Teď jsem si při vyvazování všiml že mi to udělala odrůda Krasnyj Klyk. Uvádí se u něj že je to indeterminantní odrůda, je taky možné že jsem opět "přehlídl" a vylomil vrchol. Budu muset nechávat vylamování na trochu pozdější dobu aby bylo zřetelné co... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 16.6.2013
Tohle je spodní vijan, následující je už jednoduchý - v řadě.
Kdy po zasazení začne broskvoň rašit?, 16.6.2013
Díky Vám Wimpi za logické a pro mne povzbuzující vysvětlení. Stromek který je vyfocen na čtvrtém snímku byl vloni před výsadbou zastřižen přímo u prodejce tak, aby byl "nastaven" na tvar vertiko (jmenuje se to tak?), chtěl bych vyzkoušet tuto... celý příspěvek >
Černé kuličky na listu jabloně, 16.6.2013
To vypadá jako z oblasti sci-fi nebo odněkud z korálového moře, taky by mne zajímalo co to je.
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 15.6.2013
Úspěšnost mého letošního roubování rajčat rovná se nule, a tak jsem s tím praštil. Rajčata pěstovaná v kbelících se v mých podmínkách začínají vybarvovat i bez něj.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 15.6.2013 Obsahuje fotku
Máte někdo vysazenu odrůdu Indigo Rose? Očividně mi dělá potíž stanovit zralost.
Zaštipované keříčkové rajče, 15.6.2013
Já blbec jsem si tak vylomil růstový vrchol u tyčkové Rosady (krom spodního všechny ostatní zálistky vylámané) a rostlina naštěstí už vyhání nové. Jeden spodní vždy nechávám jako zálohu (dle situace) a další jsem už vylomil, namočil do stimulátoru a... celý příspěvek >
Vyvazování letorostů révy do drátěnky, 15.6.2013
Drátek je tenučký a od okamžiku kdy papír zvlhne tak začne rezivět, je to záležitost na jednu sezonu. Vyvazovací drátky v papíru používám na vše, na révu, na rajčata, na ovocné stromky... Je to velmi vděčný materiál, dostane se v různých délkách a je... celý příspěvek >
Zaštipované keříčkové rajče, 15.6.2013
Rajče umí nasadit i na nové zálistky, možné je že úroda bude menší, každopádně se opozdí. Babičce vemte "klíče" od zahrady.
Vyvazování letorostů révy do drátěnky, 15.6.2013
Nevyjádřil jste se špatně, mám asi 50 keřů, z nichž většina je na drátěnce, a jednoleté výhony vyvazuji drátky tak jak potřebuji, mnohdy se jim také nechce ale holt mají smůlu.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika