Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plody na rajčatech nerostou, 24.6.2013 Obsahuje fotku
Nasadili jste mi brouka do hlavy a tak jsem to podrobněji okoukl. Plodů je hodně a celkově jsou menší, záleží však taky na odrůdě, mnohdy jsou plody "první na vijanu" menší než ty následující. Rostliny jsou až po strop, pro příště budu muset najít... celý příspěvek >
Plody na rajčatech nerostou, 24.6.2013
Proč v tom rostou ale plody jiných rostlin? Já osobně již delší dobu pozoruji ve foliáku a skleníku velký propad plodů u melounů v době velkých veder, ani vysoká vlhkost vzduchu moc nesvědčí.
Co vaše réva? (2013), 24.6.2013
Přikláním se k tomuto názoru, některé odrůdy mi takhle špatně odkvetly (např. Kišmiš Lučistyj) a na střapcích zůstalo doslova pár bobulí. Jako příčinu vidím ty hice v době kvetení. Konkrétně Nero odkvetlo dobře, podle velikosti bobulí soudím že Vám... celý příspěvek >
Zaštipovat cherry rajčata?, 23.6.2013
Takhle lze uvažovat u jedné odrůdy, jenže u mne je to 13 sazenic = 13 odrůd.
Zaštipovat cherry rajčata?, 23.6.2013
Podle toho jak rajčata ve skleníku rostou tak by mi tam nevyštipované vlezly tak max. dvě rostliny, a jestli i to by nebylo hodně.
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013
Chce to udělat ještě jednen otvor do protější stěny ať to pořádně luftuje, rajčatům je tam nejspíše moc horko.
Ryby proti komárům, 23.6.2013
V boji proti komárům se využívaly (využívají) hlavně Gupky - Paví očka. Obávám se však že ani tyto nenáročné rybky nepřežijí pokud v nádrži nebude nějaká filtrace a vzduchování.
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013
Tak to jste mne překvapila, já mám rajčata ve skleníku poprvé (takže zkušenosti téměř žádné) a plodů mají bohatě. Krom Kumata, které má plody klasické velikosti, samé soudkové a cherry odrůdy, plody však mají všechny. Klasické odrůdy, což je pro mne... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 23.6.2013
Zdravíčko Wimpi, já s tímhle prevítem problém nemám, tenhle keř u baráku je asi jediná vyjímka, na zahradě pár listů napadených vlnovníkem a to je asi tak vše (a to jsem letos neošetřoval Sulkou). Podivám se do arsenálu chemických "zbraní" a asi to... celý příspěvek >
Okurky na síti, 22.6.2013
Okurky pěstované venku nikdy nezaštipuji, salátovky pěstuji již jen ve foliáku nebo skleníku, navíc u nakladaček je potřeba sklidit jich co nejvíce najednou.
Okurky na síti, 22.6.2013
Předpokládám že se jedná o okurky nakladačky. Taky jsem sadil 3-4 semena do hnízda, taky je mám ve Vaší velikosti a nechávám všechny rostliny, nakladaček není nikdy dost. Udělal jsem "stan" z kari sítí po kterých okurky povedu, rostliny kvetou a za... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 22.6.2013 Obsahuje fotku
Začíná se na některé révě projevovat horko a dusno, nejvíce je napadena Afrodita. Tipuji to opět na padlí ale u některých projevů si nejsem jistý. Každopádně vysoké teploty měly vliv na špatné odkvetení mnohých odrůd, střapce jsou hodně hodně řídké a... celý příspěvek >
Zaštipovat cherry rajčata?, 22.6.2013 Obsahuje fotku
V novém rajčatovém skleníčku vedu všechny odrůdy (12 x cherry + 1x Kumato)  na dva výhody, bohužel jeho malá velikost neumožňuje táhnout rostliny do nějaké extra výšky. V současné době již vrcholy "nadzvedávají" stropní sklo, spustit níže je... celý příspěvek >
Poškození rajčat kroupami, 22.6.2013
Toto rajče ještě není ve "věku" aby se utrhlo a nechalo dojít. Pokud by poškození zaschlo tak by teoreticky mohl plod na keři dozrát, počkejte pár dní a kdyby se rány nehojily tak je otrhejte.
Sklizeň rajčat 2013, 20.6.2013 Obsahuje fotku
Pár aktuálních snímků zrání v květináčích.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika