Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česká rajčata, 4.7.2013
Z výše uvedených jsem pěstoval: Citrina - Dobré rajče se zajímavou chutí Perun - masité, jalové, nahradil jsem ho Ildim Radana - rajče max. tak na okrasu, jinak k ničemu.
Co říkáte tomuto rajčeti?, 4.7.2013
Takové hodně svinuté listy mají u mne některé keříčkové odrůdy. Na Vašem rajčeti je vidět nízký vzrůst, na tyčkovou odrůdu až moc nízký, když k tomu připočtu že kroucení může být podporováno i vylamováním zálistků, tak mne napadá že se nejedná o... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 4.7.2013
Já myslím že zrádnější budou selektivní herbicidy. Když se podíváte sem, tak tady se probírá možnost poškození listů révy (kroucení okrajů)  výpary z herbicidů.
Jak zabíjíte slimáky?, 4.7.2013
Sadisticky! Slimejše nesbírám ale většinou napichuji na drát (větvičku) jak ražniči nebo přeseknu tím co je po ruce, pokud mi vleze do cesty tak ho drtím podrážkou (někteří umí dostříknout pěkně daleko).  Při přemnožení Vanisch, letos je jich... celý příspěvek >
Jaká je to choroba?, 2.7.2013
Nemůže to být spálené od postřiku? To ohraničení skvrn je velmi zajímavé, zespod listů to na plíseň nevypadá.
Jen si tak trochu postěžovat, 2.7.2013
Zdenci, a nebylo by lepší vyhořet? 
Předešla jste tomu jen částečně, je tam i spousta jiných "věcí"  ke koukání, např. ten meloun .
Jaká je to choroba?, 2.7.2013
Máte i fotku zespod listu? Více než ty hnědé fleky mne zaujaly ty nažloutlé, tipuji to na plíseň révovou - Peronosporu.
Klidně bych se v záhonech plných melounů pod trsem banánů chvílemi i nudil . Wimpi, zvednul jste mne tedy řádně, právě jsem dopil mochito (máta je letos samý stonek a málo listů) a jdu si do skleníku utrhnout okurku (jsou letos nějak hodně... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 2.7.2013
Vliv nedostatku nebo nadbytku prvků máte tady, jenže v těch rajčatech je jiné svinstvo než přehnojení. Regenerace na záhoně trvala min. měsíc, pokud ho chcete nechat v květináči budu sám zvědavý kdy se zotaví. 
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 2.7.2013
Rajče přímo zasažené vypadá např. takto, pár obrázků máte i tady.
Sklizeň rajčat 2013, 30.6.2013

Sklizeň rajčat 2013, 30.6.2013
Dnes jsem snědl první Cherry Roma ze skleníku, chuťově výborná. Tahle odrůda by měla mít oválný až soudkový tvar plodu, ty Vaše mají kulatý.
Pušistij ranyj, 30.6.2013
Odrůda Пушистый ранний.
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 30.6.2013
A jak budete proti té viróze v budoucnu postupovat? Letos jsem nepoužil koňský hnůj a po "viróze" ani památka.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika