Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky nakládačky, 8.7.2013
Je to určitě plíseň? Nevím jak velké máte okurky-rostliny, ale žloutnutí malých plodů nejspíše znamená to že nejsou opyleny. V době květu mohlo pršet nebo naopak být velké horko, to vše působí na rostliny negativně. Okurky máme na síti a spodní listy... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 8.7.2013 Obsahuje fotku
Principe Borghese má plody malé s takovou malou ostrou špičkou.
Co vaše réva? (2013), 8.7.2013 Obsahuje fotku
Vypadá to že boj s padlím bude nekonečný, už jsem ho našel i na Ustoj. Dokuč.., na Kodrjance, opakovaně na Afroditě a Kišmiš Luč.  Nemoc napadá převážně jen střapce, stříkal jsem již 2x Falconem, zabírá ale tlak choproby je větší.. Je u tohoto... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 8.7.2013
Jen takovou perličku, manželčiny růže po kterých se plazí réva jsou nejspíše velmi odolné, ještě od révy nic nechytily. 
Přehřátá rajčata, 8.7.2013
V létě by rajčata na slunci bez vody v podmisce nevydržela, čím jsou větší tím více vody potřebují. Proliji bal až voda proteče do misky, pokud je hic tak ještě doplním misku do plna, po návratu z práce musím zalívat znovu, a tak to dělám každý den,... celý příspěvek >
Škůdce na jabloni, 5.7.2013
Takhle se nám letos předvedl Šampion, např. Rozela nebo Topaz úplně bez nákazy.
Choroba rajčín, 5.7.2013
Já taky ne.
Lilkoviště, 5.7.2013 Obsahuje fotku
Tak se to konečně venku začíná polepšovat.
Melounoviště 2013, 5.7.2013 Obsahuje fotku
Takhle to vypadá aktuálně.
Révové listy nedostatek prvku?, 5.7.2013 Obsahuje fotku
Taky se připojuji třema odrůdama. Na prvním snímku je Nero, tam to tipuji na nedostatek draslíku (ošetřil jsem včera hnojivem Hycol Z),  na druhém je Beloe Čudo a na třetím Elegant, u nich to tipuji na chlorozu, přitom rostou všechny tři vedle... celý příspěvek >
Jen si tak trochu postěžovat, 5.7.2013
Na svilušky Vertimec 1,8 EC.
Co říkáte tomuto rajčeti?, 5.7.2013 Obsahuje fotku
Dejte fotku pro ukázku, Mini San Marzano je skvělá odrůda, taky mi už zraje, ve skleníku i venku.
Melounoviště 2013, 5.7.2013
Tam zatím nebylo co fotit, za chvíli tam pojedu tak vezmu foťák. Ve foliáku na zahradě musím ošetřit Rovralem - včera jsem objevil Didymella bryoniae, bohužel a tak to vezmu vše jedním vrzem.
Co vaše réva? (2013), 5.7.2013 Obsahuje fotku
Přikládám pár aktuálních fotek a konstatování že jsem objevil u baráku padlí na střapci Kišmiše Luč. a včera na zahradě na Arkadii. Je možné že jsem střapec Kišmiše postřikem naposledy nezasáhl a na zahradě jsem ještě neošetřoval. Všude se projevuje... celý příspěvek >
Melounoviště 2013, 5.7.2013 Obsahuje fotku
Začalo se to konečně hýbat i ve skleníku, vodní i cukrové, opyloval jsem před chvílí dva další květy a pyl vypadal dobře. Na zahradě jsou vidět viditelné přírustky, rostliny však mají min. měsíc zpoždění, na políčku v další lokalitě jsem podsadil 4... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika