Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2013, 11.7.2013 Obsahuje fotku
Melouny mají nyní Ø 10-15 cm, sluníčko posledních dní je popohnalo, poskočily i rostliny venku. Přidávám pár akt. fotek.
Sklizeň rajčat 2013, 11.7.2013 Obsahuje fotku
Když se jeden prokouše těmi všemi tématy, "zmrzlí muži", "co říkáte na stávající počasí", "mrazy v květnu", "jen tak si trochu postěžovat" a spoustu jiných, tak se konečně dopídí k tomu na co celou dobu čekal, ke sklizni. Takže všem dobrou... celý příspěvek >
Rajčata - fleky na listech - co to je?, 11.7.2013 Obsahuje fotku
Tady je pár obrázků chorob rajčat i s popisem, bohužel v němčině. Já nejsem v žádném případě odborník na nemoci rajčat (připadají mi všechny podobné) ale na plíseň si celkem "troufám". Tady je v ruštině katalog chorob od firmy Seminis, člověk až... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 10.7.2013
Дачный - (Гузаль кара x Пьеррелль) ["Виерул",... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 10.7.2013 Obsahuje fotku
F-M 3 začala díky teplému a slunečnému počasí velmi rychle dozrávat, vybarvená už je a tipuji že o víkendu bude první degustace. Plody jsou menší, asi jsem jich tam nechal moc.
Svinuté listy rajčat, 10.7.2013 Obsahuje fotku
Ještě přidávám obrázek dvou různých keříčkových odrůd spešl vyfocený pro tuto diskuzi. Odrůda vpravo je o 50 cm více na východ ale to jistě nemá zásadní vliv pro porovnání, a proto si dovolím tvrdit že je to v tomto případě odrůdová vlastnost.
Jen si tak trochu postěžovat, 10.7.2013
Rock effect působí kontaktně, proto je pro dobrou účinnost nutné ošetřit části rostlin, kde se škůdci nachází (i rub listů rostlin). Prostředek, kterým musím každé svilušce doslova "zalepit čumák aby se udusila a zdechla", tak takový nemusím. Po... celý příspěvek >
Nero už začína modrať, 10.7.2013 Obsahuje fotku
Chrupka je dosti náchylná na nemoci (viz foto) a tak mi nebude dělat problém vystřihat ji. Střapce má velké ale stává se dosti často že nenabere sladkost a hrozny jsou pak trpké.
Okurky nakládačky, 8.7.2013 Obsahuje fotku
Vloni poprvé jsem vysel do tunelu z bílé netkané a velmi se to osvědčilo, zvláště letos. Lilky čučely ale okurkám se vysloveně dařilo, odkrýval jsem až doslova nazvedávaly textilku. Výsev přímo někdy okolo Marka (předpěstování sadby se v tomto... celý příspěvek >
Choroby angreštu - požer listů?, 8.7.2013
Také jsem zjistil okousané lístky, mladý angrešt (odrůda Invicta) zatím ještě bez plodů, objevil jsem malé zelené housenky, skvěle maskované a dokonce kopírující ožrané okraje listů. Likvidoval jsem je mechanicky - ručně. Na dalším angreštu,... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 8.7.2013
Letos mám jen jednu rostlinu, vloni jsem měl dvě a zatím musím konstatovat že je vše stejné, semena používám stále z těch stejných koupených plodů, tzn. ne ze své úrody.
Já také, když srovnám Datterino a Mini San Marzano (chuť, strukturu a tvar plodu) tak mne napadá že se jedná o jednu a tu stejnou odrůdu.
Okurky nakládačky, 8.7.2013 Obsahuje fotku
Obírali jsme dnes navečer nakladačky a i já pozoroval velký propad malinkých plodů. Minulý týden se zavařovalo o dušu a dnes tam bylo jen pár plodů. Každopádně to dávám za vinu tomu počasí, pozalíval jsem více, přihnojil a nyní při tom menším... celý příspěvek >
Děkuji za pochvalu, vidím že i Vám se daří, úrodička bohatá . Nebude to černé Kumato, a to žluté bych tipl na Ildi, velmi se mu podobá?
Sklizeň rajčat 2013, 8.7.2013 Obsahuje fotku
Ve skleníku dozrálo i první Kumato ze semen koupených plodů, překvapila mne jeho sladkost, možná daná tím skleníkem.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika