Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2013, 20.7.2013
Lajko je skorá odrůda ale při tomto pěstování ve skleníku mnohé "poznávací" prvky nefungují. Visícím melounům se určitě nebude kroutit stopka ani nebudou mít žlutou proleženinu, takže zbývá poklep a zaschlé úponky. Pokud bude hezky tak by mu těch 50... celý příspěvek >
Choroba révy, 20.7.2013
Tohle se mi objevuje na některých střapcích, tmavá místa na bobulích se "propadají" dovnitř, třapina je černá a zasychá, předpokládám že je to peronospora, šedý povlak jsem na bobulích nepozoroval. Réva je minulý víkend ošetřena Ridomilem, napadené... celý příspěvek >
Melounoviště 2013, 19.7.2013
40-60 dnů, záleží na odrůdě. Skorý Sugar Baby by mohl být za těch 40, pozdní Charleston Gray nebo Crimson Sweet spíše těch 60, záleží samozřejmě hlavně i na počasí, na teplotách v noci, na sluníčku atd..
Melounoviště 2013, 19.7.2013 Obsahuje fotku
Za 14 dnů to poskočilo celkem slušně, nyní počasí přeje a je potřeba aby vydrželo alespoň dva měsíce, jeden měsíc máme zpoždění
Banánovníky začínají usychat, 19.7.2013 Obsahuje fotku
... a takový fešák je z něj nyní.
Pažitka, Kadeřávek, 19.7.2013
Prosím Vás, co je to ten slimák?. Pěstováni pažitky v květináči se mi nikdy moc nedařilo, víceméně sloužil jen pro výsev a předpěstování brzy ze začátku roku a pak s ní šup na záhon. Zkoušel jsem i kupovanou ale ta je vyhnaná umělým světlem a... celý příspěvek >
První broskvoně dozrávají, 19.7.2013 Obsahuje fotku
Favoritu jsem sklidil a k světu se má čile mě stále neznámá odrůda. Letos má plodů méně, protože byl proveden radikální snižující řez (ale už to zase vyrostlo jako kráva), ale jsou větší. Doufám že se do nich nepustí hmyz v takové míře jako vloni,... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 19.7.2013
Tak tam to mám ještě blíž , díky. Něco jsem již o "přeshraničním" používání přípravků zaslechl, údajně jsou i podstatně levnější, stejně jako vypresovaná šťáva která se z Rajchu umí vozit aby u nás bylo dosti "odrůdového" vína z hroznů zrajících... celý příspěvek >
Je to dáno lokalitou, Břeclav 158mnm, jižní Morava, jižní stěna řadovky, tady má vždy réva z počátku náskok oproti zahradě o 2-3 týdny, tam však zase svítí celý den slunce takže se to postupně vyrovná.
Réva ve skleníku, 19.7.2013
Já révu ve skleníku nemám ale vzhledem k tomu jak hluboce réva koření, tak bych spíše nezalíval, dle stavu a růstu hlavy. Samozřejmě že záleží na tom jaké máte "dno" skleníku, pokud je "vybetonované" tak je má úvaha samozřejmě bezpředmětná a je... celý příspěvek >
Registrace je hlavně o penězích a obchodních tazích. Mrknu na Vámi uvedené přípravky ať jsem chytřejší, pokud by mi vyhovovaly tak na Slovensko to nemám zase tak daleko.
Sklizeň rajčat 2013, 19.7.2013 Obsahuje fotku
Začínají mi dozrávat první plody keříčkové odrůdy Caspar. Jedná se o velmi rannou odrůdu s plody typu San Marzano, které jsou výborné na sušení. Vysazoval jsem ji na růvek pokrytý černou fólií hodně pozdě a nyní už se projevuje její rannost, podobně... celý příspěvek >
Revus je u nás registrován jen na brambory, v USA skoro na "všechno". Když se mrknete do manuálu tak jsou tam navíc i zajímavě krátké OL.
Co vaše réva? (2013), 19.7.2013 Obsahuje fotku
Dal jsem mix Falconu s Revusem, pár kapek smáčedla a šedavý povlak na bobulích zčernal, předpokládám že je to známka účinku postřiku. Další padlí jsem objevil opět na Kodrjance, tentokrát na zahradě, ale zatím jen na několika málo bobulích (o víkendu... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 18.7.2013
Jedovatý herbicid v sobě mělo šest z deseti testovaných Čechů
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika