|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bofix - po jaké době použít na nově založený trávník?, 25.7.2013 A proč byste koukal na každou zvlášť? Vy si myslíte že jedna tráva bude mít čtyři listy a jiná patnáct? Říká se že komu není rady tomu není pomoci, u toho travinu taky nečtete použití že? Co jste na té zemi bez plevelu chtěl tím Travinem... celý příspěvek > |  | Choroba révy, 24.7.2013 Dnes jsem se díval po révě a Discus s Kumulem nezabral, padlího je ještě více, dám další Falcon. |  |
|  | Choroba rajčat?, 24.7.2013 Možná jsem to tady našel - deficit hořčíku a neschopnost rostliny ho přijímat, něco podobného jako při nedostatku vápníku. Jeden z diskutujících doporučuje mmj. provest postřik síranem hořečnatým, 10 až 15 gramů na 10 l vody, pH vody ne více než... celý příspěvek > |  | Choroba rajčat?, 23.7.2013 Nejvíce takto napadené listy jsem měl při pěstování v květináčích, letos jsem se na to více zaměřil a musím konstatovat že je to všude, v květináčích, na záhonech i ve skleníku. Zda je to porucha ve výživě či nějaká choroba nedokáži jednoznačně... celý příspěvek > |  | Choroba révy, 23.7.2013 Dnes jsem se ve vinařské laboratoři v Klentnici dotazoval na to supersmáčedlo Break Thru, bohužel nebylo, dostal jsem se alespoň k informaci že vysoké teploty by měly padlí zarazit. |  | Choroba rajčat?, 23.7.2013 Ještě k těm mým snímkům, na jednom místě, odděleně od ostatních je vysazeno šest rostlin tří odrůd rajčat z Angline. Balení je nazváno Plum Mix a jedná se o červené, oranžové a žluté soudkové odrůdy. Choroba se projevila jen na dvou ze šesti a obě... celý příspěvek > |  | Choroba rajčat?, 23.7.2013 Neplevelíte, tohle mají skoro všichni ale příčina neznámá, nejspíše nějaká skvrnitost. Žluté fleky zaschnou ale rajče to zvládne, můžete preventivně ošetřit nějakým postřikem proti plísni na rajčatech (Acrobat, Dithane, Ortiva), ochranná lhůta je jen... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 23.7.2013 Je možné že ty hrozny, vyfocené na stránkách Slovplant, jsou podpořeny gibereliny a proto ta velikost, každopádně je to nádherný hrozen.
|  | Choroba révy, 23.7.2013 Je fakt že jsem to odlistil abych to odvětral kvůli padlí, každopádně jsem přinesl bílou netkanou a udělám střapcům sukýnky, za pokus to stojí. |  | Co vaše réva? (2013), 23.7.2013 Pane Paľo, mrkněte na stránky Bred_ika |  |
|  | Choroba révy, 23.7.2013  Vážení, nevíte co je tohle na bobulích? Kuva, ještě dnes ráno tam na dvou odrůdách nic nebylo, ošetřoval jsem dnes ráno Revus + Fytovit + Silvet. |  | Padlí na tykvich: ma smysl selektivne vylamat postizene listy?, 23.7.2013  Rychle ošetřete postřikem proti padlí, jeho tlak je letos abnormálně velký a účinost postřiků není nejlepší, já už musel stříkat 2x. Tykve jsou na padlí hodně náchylné, zvláště ty keříčkové, za poslední roky nepamatuji že by někdy nebyly... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 22.7.2013  Utrhl jsem Indigo Rose ze spodního vijanu a tam je již zralé (to trvalo), uvnitř červené, štiplavost zmizela a je z něj jen takové fádní rajče s nevýraznou chutí. Mezitím dozrávají další soudečky... |  | Melounoviště 2013, 22.7.2013  Sklidil jsem ze skleníku první cukrový meloun, měl jen 365 gramů, od "prdelky" již voněl, sladký středně, chuťově nebyl špatný, možná to bylo tím že nebyl vychlazený a že to byla semena vybraná z hybridu. Každopádně těmto plodům chybí zelené šmouhy... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 22.7.2013 Lilek je od mala vybarvený, zralost zhruba poznávám podle stisku, plod je takový trochu měkký a musí být lesklý (hlavně u modrých odrůd). Přezrálý plod začne tvrdnout a začíná matnět, barvy přestávají být kontrastní. Jestli Vám vyhovuje velikost tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|