Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2013), 27.7.2013
Zdravím Vás Paľo, plánuji nějakou konstrukci abych révu vytáhl dále od baráku a více ji vytáhl do prostoru, v létě to asi zastíní obyvák ale v konečném důsledku by to nemuselo až tak moc vadit.
Sklizeň rajčat 2013, 27.7.2013 Obsahuje fotku
Strakaté odrůdy vypadají nádherně a velmi atraktivně, já osobně jsem v nich bohužel nenašel zalíbení co se chuti, využití a vlastností týče.
Co vaše réva? (2013), 27.7.2013 Obsahuje fotku
Hezký slunečný den přeji všem přátélům révy , jak tady tak čtu tak dostávám stále větší "chuť" na to Preobraženie, vypadá velmi atraktivně. Já jsem hodně zvědavý na první úrodu Originalu u něhož mě rovněž zaujaly atraktivní bobule, zajímavá je... celý příspěvek >
Choroba révy, 27.7.2013 Obsahuje fotku
Díky všem za radu, s tímhle jsem se setkal poprvé a jsem zas o něco chytřejší. O tomto poškození jsem následně i něco našel tady a nejexponovanější střapce zastínil "zástěrkami" z bílé netkané, vypadá to že se to osvědčilo.
Choroba na révě vinné, 27.7.2013
Něco podobného jsem měl na révě i já osobně, někde tady ve vláknech to je i s fotkama, tenkrát jsem ošetřoval trávník Bofixem. Byla to má negativní zkušenost se selektivním herbicidem a taky poslední. Již tři roky jsem ho nepoužil a už to nikdy... celý příspěvek >
Bofix - po jaké době použít na nově založený trávník?, 27.7.2013
Nejde o to co jste napsal 24.7.2013 11:39 ale o to 24.7.2013 22:33.  Co se týče rozdílů v růstu na osluněném prostranství, když se podíváte blíže tak možná zjistíte že i ta nižší tráva má ten dostatečný počet listů k ošetření,... celý příspěvek >
Choroba na révě vinné, 27.7.2013
A nemáte náhodou pod révou trávník který byl ošetřován nějakým herbicidem proti plevelům?
Sklizeň rajčat 2013, 26.7.2013
Já bych řekl že melouny .
Melounoviště 2013, 25.7.2013
Vloni byl u nás start dobrý ale pak od srpna defacto nonstop chcalo, takže ani spousta postřiků Rovralem nepomohla, rostliny prostě v tom mokru zdechly.
U mě taky, jeden grep a nějaké ty angrešty, konečně se to začalo hýbat.
Na tom prvním snímku bych to tipl i na svilušku, vemte lupu a prohlídněte listy (já jdu zítra stříkat Vertimecem 1.8 EC) a na tom druhém na černou hnilobu plodů okurky - Didymella bryoniae, ta napadá melouny velmi často. Jelikož to mám taky, tak... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 25.7.2013
Amy je stejně nejlepší v technické zralosti, tehdy je křupavá a šťavnatá. Mi venku papriky teprve kvetou nebo odcházejí, zrovna dnes jsem jednu vhodil, od vysazení před dvěma měsíci prostě nezakořenila, neměla vytvořeny vůbec žádné nové... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 25.7.2013 Obsahuje fotku
Ve skleníku je nechávám až do botanické zralosti.
Lilkoviště, 25.7.2013 Obsahuje fotku
Sklidil jsem první lilky, jsou sice menší ale potřebuji celkem akutně ošetřit rostliny proti škůdcům.
První broskvoně dozrávají, 25.7.2013 Obsahuje fotku
První sklizené plody Krasavy, vloni pomrzla a předloni měla první jeden ukázkový plod.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika