|
Co vaše réva? (2013), 27.7.2013 Zdravím Vás Paľo, plánuji nějakou konstrukci abych révu vytáhl dále od baráku a více ji vytáhl do prostoru, v létě to asi zastíní obyvák ale v konečném důsledku by to nemuselo až tak moc vadit. |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 27.7.2013  Strakaté odrůdy vypadají nádherně a velmi atraktivně, já osobně jsem v nich bohužel nenašel zalíbení co se chuti, využití a vlastností týče. |
 |
|
 |
Co vaše réva? (2013), 27.7.2013  Hezký slunečný den přeji všem přátélům révy , jak tady tak čtu tak dostávám stále větší "chuť" na to Preobraženie, vypadá velmi atraktivně. Já jsem hodně zvědavý na první úrodu Originalu u něhož mě rovněž zaujaly atraktivní bobule, zajímavá je... celý příspěvek > |
 |
Choroba révy, 27.7.2013  Díky všem za radu, s tímhle jsem se setkal poprvé a jsem zas o něco chytřejší. O tomto poškození jsem následně i něco našel tady a nejexponovanější střapce zastínil "zástěrkami" z bílé netkané, vypadá to že se to osvědčilo. |
 |
Choroba na révě vinné, 27.7.2013 Něco podobného jsem měl na révě i já osobně, někde tady ve vláknech to je i s fotkama, tenkrát jsem ošetřoval trávník Bofixem. Byla to má negativní zkušenost se selektivním herbicidem a taky poslední. Již tři roky jsem ho nepoužil a už to nikdy... celý příspěvek > |
 |
Bofix - po jaké době použít na nově založený trávník?, 27.7.2013 Nejde o to co jste napsal 24.7.2013 11:39 ale o to 24.7.2013 22:33.
Co se týče rozdílů v růstu na osluněném prostranství, když se podíváte blíže tak možná zjistíte že i ta nižší tráva má ten dostatečný počet listů k ošetření,... celý příspěvek > |
 |
Choroba na révě vinné, 27.7.2013 A nemáte náhodou pod révou trávník který byl ošetřován nějakým herbicidem proti plevelům? |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 26.7.2013 Já bych řekl že melouny . |
 |
Melounoviště 2013, 25.7.2013 Vloni byl u nás start dobrý ale pak od srpna defacto nonstop chcalo, takže ani spousta postřiků Rovralem nepomohla, rostliny prostě v tom mokru zdechly. |
 |
Melounoviště 2013, 25.7.2013 U mě taky, jeden grep a nějaké ty angrešty, konečně se to začalo hýbat. |
 |
|
 |
Melounoviště 2013, 25.7.2013 Na tom prvním snímku bych to tipl i na svilušku, vemte lupu a prohlídněte listy (já jdu zítra stříkat Vertimecem 1.8 EC) a na tom druhém na černou hnilobu plodů okurky - Didymella bryoniae, ta napadá melouny velmi často. Jelikož to mám taky, tak... celý příspěvek > |
 |
Papriky - 2013, 25.7.2013 Amy je stejně nejlepší v technické zralosti, tehdy je křupavá a šťavnatá. Mi venku papriky teprve kvetou nebo odcházejí, zrovna dnes jsem jednu vhodil, od vysazení před dvěma měsíci prostě nezakořenila, neměla vytvořeny vůbec žádné nové... celý příspěvek > |
 |
Papriky - 2013, 25.7.2013  Ve skleníku je nechávám až do botanické zralosti. |
 |
Lilkoviště, 25.7.2013  Sklidil jsem první lilky, jsou sice menší ale potřebuji celkem akutně ošetřit rostliny proti škůdcům. |
 |
První broskvoně dozrávají, 25.7.2013  První sklizené plody Krasavy, vloni pomrzla a předloni měla první jeden ukázkový plod. |
 |