Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky - 2013, 4.8.2013 Obsahuje fotku
Aramis jen ve skleníku nebo foliáku, netroufal bych si ho dát ven ani tady u nás, je to velkoplodá odrůda která potřebuje hodně tepla. Venku se mi těch osm sazenic různých odrůd teprve začíná mátořit a nasazuje na první plody. Pak mám ještě doma v... celý příspěvek >
Melounoviště 2013, 4.8.2013 Obsahuje fotku
Počasí dělá s "grepem" a "angrešty" úplné divy, na zahradě se porost melounů slil do jedné plochy a plody konečně narůstají tak, že vykukují zespod listů. Dopoledne jsem to přihnojil a nafotil aktual. stav, teď po vyčáchání "vyvolávám fotky z... celý příspěvek >
Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 4.8.2013 Obsahuje fotku
One Ball je skvělá odrůda, dále mám ještě zelenou (nějaké Tondo Di Napoli nebo tak nějak) ale ta se mi moc nee, z dalších pak Hokkaido a Delician, ty jsou zatím bez plodů.
Papriky - 2013, 4.8.2013
Vystřídal jsem již spoustu odrůd a víceméně s experimentováním končím. Pro příště to bude určitě Aramis a každopádně ta Moravoseeďácká trojice, pak něco na pečení (Samara, Beros) a nějaký malý "čípeš" na sušení. Dále uvidím co bude z letošních nových... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 4.8.2013
Tahle forma vápníku je bohužel pro rostliny bez účinku, ošetřete ještě i na list k tomu určeným hnojivem.
Papriky - 2013, 4.8.2013 Obsahuje fotku
Aramis je bohužel hybrid (odběr semen) a nejlepší je sklízet ji ve světlezelené barvě, pak je vynikající. Pokud se nechá tak zčervená, ale to už není ono. Na estonském webu ji dlouho neměli a objevila se až letos, neváhal jsem a dvě balení jsou... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 4.8.2013 Obsahuje fotku
Ještě další...
Právě že nemá, je chuťově celkem nevýrazná, kupoval jsem to jako Vostorg. Přikládám pár snímků révy ze zahrady.
Co vaše réva? (2013), 4.8.2013
Ano, přesně tak, mám ji od bred_ika a rodí poprvé, obsypaná je bohatě a snad to "utáhne".
Rajče "Skvrnitý říman"?, 4.8.2013
Já zase vysazoval Sosulku a nyní si všímám že na jedné rostlině jsou strakaté plody, typické pro "Skvrnité Římany". Jelikož jsem strakáče nevyséval tak jsem zvědav co z toho vyleze.
Sklizeň rajčat 2013, 4.8.2013
Řekl bych že letos je těchto projevů nedostatku vápníku více než v jiných letech. Doposud to byla "výsada" odrůd pěstovaných v nádobách, letos je to celkem běžně i na záhonech; na biftekových odrůdách, na oválných odrůdách na sušení, na San Marzano... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 4.8.2013
To Preobraženie mi "nedá spát" , vypadá nádherně, stále se ptám proč jsem o něm doposud nevěděl a proč ho ještě nemám na zahradě.
Zdravím Paľo, Kodrjanku ani Dunav jsem ještě nechutnal, možná by se některá bobule již dala slupnout ale musím (chci) počkat až uplyne OL postřiků. Na nejpěknější střapce jsem navlékl pytlíky proti hmyzu a jiným potvorám, zároveň chrání i proti... celý příspěvek >
Lilkoviště, 4.8.2013
Já vloni touto dobou sklízel melouny, posun sklizní až o měsíc oproti loňsku je znatelný, i u lilků.
Lilkoviště, 3.8.2013
Paní Renato, jaké máte zkušenosti se sviluškou a lilky ve skleníku?
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika