Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2013), 27.8.2013
Velmi pěkné . Teď jsem konzumoval Kišmiš Luč. a ten má podobnou barvu jako Vaše Preobraženie, není sice vybarvený ale je již sladký. Zdá se mi že letos je to nějak moc rychlé a tím pádem to nemá čas správně vyzrát?
Štěpování révy - stratifikace, 27.8.2013
Chtěl bych se zeptat na stratifikaci naštěpované révy v domácích podmínkách. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky.
Sklizeň révy 2013, 27.8.2013
Pane Ivo, a jaká budou 27.9.2013 čísla ve sportce nevíte? 
Sklizeň révy 2013, 27.8.2013 Obsahuje fotku
U nás od sobotního dopoledne neustále prší, mrholí nebo lije, bobule začínají praskat a hnít, vosy pak dokonávají zkázu. Nejhorší je na tom Kišmiš Lučistyj kde je polovina bobulí na odpis, je sice již sladký ale nevybarvený, bude se muset sklidit.... celý příspěvek >
Lilkoviště, 27.8.2013
Někde to mám poznačeno, snad to najdu. Ten lilek je mi ale docela nesympatický. PS: ještě více než cizí kočky miluji jejich bezohledné majitele.
Lilkoviště, 26.8.2013
Jako skvělá a úrodná odrůda se mi jeví poloraná odrůda Almaz, to jsou na mém snímku výše ty tmavé protáhlé.
Kdy sklízíte nedozrálá rajčata?, 26.8.2013
Záleží na počasí, víceméně již ne. Pokud by bylo počasí příznivé pro plíseň a ona by se objevila, a byla by velká násada plodů na keřích s možností jejich dozrání, tak pak bych asi ještě ošetřil. Já osobně rajčata nikdy zelená nesklízím ani je... celý příspěvek >
Je tohle okurka?, 26.8.2013
To snad vypadá opravdu na cukrový meloun - odrůda Charentais.
Krasava, 25.8.2013
Neměl jsem výhrady ke Krasavě jako takové, je dobrá, šťavnatá ale prostě když se utrhne tak se musí hned sníst, její využití je jen pro okamžitý konzum.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 25.8.2013
V letošní, na úrodu ale i výkyvy počasí bohaté sezoně, začínám hodně selektovat odrůdy rajčat pěstované na záhonech k "průmyslovému" využití. Bohatost odrůd zachovám jen u maloplodých odrůd určených k přímému konzumu. Držáky typu Ildi a Bejbino budu... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 25.8.2013 Obsahuje fotku
San Marzano jsem přestal pěstovat protože je moc pozdní a špatně vyzrávalo. Primárně je jeho využití pro sušení, k tomuto účelu však využívám jiné (ranné) odrůdy podobných tvarů. Jsou sice keříčkové ale bohatě plodí, jedním z nich je Caspar F1, na... celý příspěvek >
Sklizeň révy 2013, 25.8.2013 Obsahuje fotku
Arkadia právě sklizená, malé střapce ale velké bobule, sladká, výborná.
Odrůda révy Solaris, 25.8.2013
Zkuste ty maličké hálky příště nafotit jak to vypadá.
Augustin (V 25 - 20), 25.8.2013
Bobule jsou oválné.
Choroba révy, 24.8.2013 Obsahuje fotku
to KUKY -  vloni se mi Sulka osvědčila, chce to v předjaří révu pořádně poumývat.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika