Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Průzkumný dotaz, 8.9.2013
U mne na jihu Jižní Moravy byla násada květů ovocné úrody velmi bohatá, až na některé mladé hlavy révy. Obrovský propad byl u bohatě kvetoucí mladé samosprašné třešně Samba, kde jsme sklidili asi tak do 10ti plodů. Jabloně mají celkem bohatou úrodu,... celý příspěvek >
Řez broskvoně, 7.9.2013 Obsahuje fotku
Snažím se stále o to abych zvládl řez broskvoně ke své spokojenosti. Na jaře jsem si nechal udělat hodně velký zmlazovací řez všech broskvoní a dopadlo to tak že jsem opět v pr..., tedy opět tam kde jsem byl. Roste to jak blbé a já opět nevím co s... celý příspěvek >
Rajče Ildi, 7.9.2013 Obsahuje fotku
Trochu jsem to dnes prohlížel a na jednom keři jsou oválné i hruškovité plody. Spodní vijany mají plody oválné, na těch výše jsou i hruštičky, spodní rostly ještě v létě, horní ve výkyvech počasí, možná je to i tím, i tím jak se květy opylily. Nalézt... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 7.9.2013
Já mít papriky jen venku tak jsem sklidil pouze Samaru.
Sklizeň révy 2013, 7.9.2013 Obsahuje fotku
Něco jsem dnes sklidil, je tam Pannonia, Arkadia, Viktoria, Krasotka, Vostorg Muskatnyj, Karmakod, Glaša, Aročnyj, Kodrjanka, Beloe Čudo a V25-20. Na některých odrůdách zůstalo zdravých jen 5-6 bobulí na střapci.
Papriky - 2013, 7.9.2013 Obsahuje fotku
Hezká úrodička . Nemáte ještě fotečku jak vypadá celá rostlina? Vidím že je to ve skleníku a ještě prosím prozraďte čím to "krmíte", díky.  Co to je za odrůdy, ty protáhlé asi kapie nebudou, kapie by se měla ke špičce zužovat. Já... celý příspěvek >
Rajče Ildi, 7.9.2013
Ildi je sladké, jenže to už je v době kdy je moc šťavnaté a řekl bych přezrálé. Tahle odrůda nevydrží moc dlouho na keři, umí i hodně praskat, je vhodnější sklízet ji ještě ne úplně vyzrálou. Než jsem objevil vlastnosti soudkových odrůd, konkrétně... celý příspěvek >
Rajče Ildi, 6.9.2013
Teď si nejsem moc jistý, ale mám dojem že u této odrůdy nebyla zrovna chuť to co by se vychvalovalo. Plodnost a velikost těchto jednohubek určitě, ale chuť to nejspíše nebyla. Já osobně sáhnu po soudcích a Ildi máme hlavně na pečení se zeleninou.
Štěpování révy - stratifikace, 5.9.2013
Tady je nějaké video.
Rajče Ildi, 5.9.2013
Správně má mít oválný tvar, teď jsem schválně nakukoval do sklizených a většina je jich taky ve tvaru "hruštičky", asi záleží na pěstebních podmínkách.
Melounoviště 2013, 4.9.2013 Obsahuje fotku
Předpověď slunce by mohla melouny popohnat ke zrání, velikost již mají.
Sklizeň révy 2013, 4.9.2013 Obsahuje fotku
Moje Viktorie je vybarvená taktéž, a přestože ještě není úplně zralá tak ji kompletně zlikvidovaly vosy a sršně, dají se sklidit jen jednotlivé bobule. Vypadala nádherně, násada je bohatá ale kvůli tomu hmyzu dostane ještě rok na zkoušku, ale pokud... celý příspěvek >
Black Magic, 4.9.2013
Dnes jsem balil do pytlíků střapce odrůdy Eva. Všiml jsem si že na jednom menším byly bobule volné a hodně protáhlé, na jiném zase kulaté a namačkané na sobě, největší podíl měly oválné bobule, takové mají i být. A to vše na jedné hlavě.
Rajčata Darinka F1 co se jim stalo?, 3.9.2013
Nevím zda by ješte u prvních dvou zabral postřik např. Ridomilem, ale ty rostliny na posledních dvou snímcích už bych zlikvidoval a plody, přestože vypadají bez poškození, bych už taky vyhodil.
Rajčata Darinka F1 co se jim stalo?, 3.9.2013 Obsahuje fotku
První snímek není moc detailní ale náznak plísně na stonku tam je (viz zvětšenina), na druhém bych řekl že je v počátcích (řapíky listů) a na dalších dvou je to jisté, bohužel. Ostře ohraničené skvrny na stonku rostliny z třetího snímku a poškozený... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika