Příspěvky uživatele - 58.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Třešně nemoc, 27.7.2014
Tak to zni lepe, dik, To jsem v letaku prehledl, ted jsem se byl na to podivat. Mohlo by to tedy byt lepsi nez Karate, ale to mi dobre zafungovalo soucasne na housenky na kedlubnach, ktere jsem prehledl. J.R.
Třešně nemoc, 27.7.2014
Chess, Plenum a Ninja... nic moc. Vcera pri zasahu postrikem (Plenum) padaly molice k zemi, ale dnes tam jsou dalsi a ne uplne malo. Postrik pripravkem Karate se mi zdal ucinnejsi (druhy den byla sem tam jedna). J.R.
Malí rychlí brouci na plodech jahod, 27.7.2014
Co by to mohlo být za potvory nevim, mezi typicke skudce jahod nepatri. Jsou plody nejak poskozene? J.R.
"Dženzgrív"? James Grieve, 27.7.2014
U mne tedy JG trpi strupovitosti, rozhodl jsem se s nim rozloucit. Jakou byste mi doporucil rezistentni nahradu za podzimni JG? Loni jste psal, ze Dolores zklamala, ale ja nejsem tak narocny na chut (ani si narocnost ve sve poloze... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika