|
Příspěvky uživatele - 244.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vlašský ořech - Králíci, 12.9.2014 Tam už je to "zoxidované" na to tmavé barvivo... nebo je snad ořechovka světlá? No a alkohol také "decimuje" játra, takže by bylo otázkou, jestli při konzumaci nedostatečně odleželé ořechovky má na játra větší vliv alkohol nebo "nezoxidovaný"... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy jabloně, 12.9.2014 ... ten to nebude, tohle má dlouhou stopku jako Rubinola. |  |
|  | Vlašský ořech - Králíci, 12.9.2014 Sušené listí a suchou štěpku můžete používat jako mírně desinfekční podestýlku. Obě desinfekční látky juglon i lawsone jsou prekurzory toho hnědého barviva. Při konzumaci zvířetem se chovají jako jaterní jed. To co nebarví (tedy jádra ořechů) juglon... celý příspěvek > |  | Vari global řinčí při rozjezdu, 12.9.2014 Nestyďte se jmenovat onoho "autorizovaného" prodejce, uděláte mu tím "dobrou" reklamu.
Převodovky asi ne, Ale motory do PJXP200 ano (to přiznává i Vari). Mnoho komponent vyrábí zatím pro Libickou centrálu několik tuzemských menších kovodělných... celý příspěvek > |  | Trojramenný nůž do sekačky, 12.9.2014 dražší mají protikorozní ochranu tuším fosfátováním... |  | Vlašský ořech - Králíci, 12.9.2014 Pokud vím, tak mladé stromky ořešáků není nutno v neoplocených sadech chránit proti okusu zvěří a tudíž to ani králíkům nebude chutnat. Pokud by jim to přeci jenom chutnalo, byl bych opatrný s ohledem na silné desinfekční účinky - jako léčivá... celý příspěvek > |  | Trojramenný nůž do sekačky, 12.9.2014 Wimpi, vysvětlil jste to naprosto přesně, je vidět že v tomto oboru máte více než dobrý přehled. Nejlevnější nože jsou namočeny do barvy, aby nebylo vidět, z jakého materiálu jsou vyrobeny... |  | Rozmnožení lísky, 11.9.2014 Njn. Mám Lombardskou bílou a Lombardskou, kterou nazýváme červenolistá, protože má červené listí, oranžovočervené punčošky, červenohnědé skořápky, ale jádro má bílé jako má LB. Je tady jisté, že L. červená a L. červenolistá nejsou totožné... celý příspěvek > |  | Kdy končí přirozená fyziologická letošní žravá pout molic na kadeřávku?, 11.9.2014 No, já seji mezi brukvovité kopr a molice nemám. Je tak možné, že vůně jakýchkoliv miříkovitých potlačuje nálet molic do brukvovitých. Protože, když mi kopr nevzejde a v sousedním řádku není petržel nebo mrkev, mám v růžičkové kapustě bílo od molic. |  | Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014 Lacinatu jste trefila, ale to přirovnání ke konopí nikoliv. Hluboce dlanité není zpeřené... |  |
|  | Co je to za švestku?, 11.9.2014 Na Hané by všechny pološvestky (Gabrovská, Presenta, Dombrovická,...) dávaly plody o velikosti nad 30 g.
Ad Kaufland, jste si jistý, že oba stromky jsou stejná odrůda? Zrovna před 14 dni jsem koukal v HornBachu, jak dostali dodávku 4 odrůd... celý příspěvek > |  | Co je to za švestku?, 11.9.2014 definici jsem převzal od Ing Blažka, ale pokud je průmětný počet plodů 40 tak je to jinými slovy popsáno, že průměrná hmotnost plodu je 25 g... a minimální hmotnost plodu je pojem jiný, tady může být klidně 20 g (či jiné číslo menší než je průměrná... celý příspěvek > |  | Živý plot s užitkem, 11.9.2014 ... podle trávníku soudě, přikláněl bych se k výživovému deficitu. Skladba travin odpovídá pH cca 5,7-6,2 (mírně kyselá).
Na první fotce to vypadá jako viróza. |  | Trojramenný nůž do sekačky, 11.9.2014 Přesně tak, mám k Dolmaru dva nože. Mulčovací točí trávu se vzduchem v rámci šasí a do koše téměř nic nehází. Pokud se seká z 5 cm na 3 cm, dává optimální výkon. Pak mám nůž pro sekání s výhozem, který dává velké množství vzduchu právě směrem do... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014 pokud pisatelka píše, že jí to dorůstá do 2 m výšky, tak to Janeba (Heliopsis Helianthoides) asi nebude. Na plnokvětost bych ohled nebral, jsou i kultivatry plnokvěté. |  |
 |
|
|
|