Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vlašský ořech - Králíci, 12.9.2014
Tam už je to "zoxidované" na to tmavé barvivo... nebo je snad ořechovka světlá? No a alkohol také "decimuje" játra, takže by bylo otázkou, jestli při konzumaci nedostatečně odleželé ořechovky má na játra větší vliv alkohol nebo "nezoxidovaný"... celý příspěvek >
Určení odrůdy jabloně, 12.9.2014
... ten to nebude, tohle má dlouhou stopku jako Rubinola.
Sušené listí a suchou štěpku můžete používat jako mírně desinfekční podestýlku. Obě desinfekční látky juglon i lawsone jsou prekurzory toho hnědého barviva. Při konzumaci zvířetem se chovají jako jaterní jed. To co nebarví (tedy jádra ořechů) juglon... celý příspěvek >
Vari global řinčí při rozjezdu, 12.9.2014
Nestyďte se jmenovat onoho "autorizovaného" prodejce, uděláte mu tím "dobrou" reklamu. Převodovky asi ne, Ale motory do PJXP200 ano (to přiznává i Vari). Mnoho komponent vyrábí zatím pro Libickou centrálu několik tuzemských menších kovodělných... celý příspěvek >
Trojramenný nůž do sekačky, 12.9.2014
dražší mají protikorozní ochranu tuším fosfátováním...
Pokud vím, tak mladé stromky ořešáků není nutno v neoplocených sadech chránit proti okusu zvěří a tudíž to ani králíkům nebude chutnat. Pokud by jim to přeci jenom chutnalo, byl bych opatrný s ohledem na silné desinfekční účinky - jako léčivá... celý příspěvek >
Trojramenný nůž do sekačky, 12.9.2014
Wimpi, vysvětlil jste to naprosto přesně, je vidět že v tomto oboru máte více než dobrý přehled. Nejlevnější nože jsou namočeny do barvy, aby nebylo vidět, z jakého materiálu jsou vyrobeny...
Rozmnožení lísky, 11.9.2014
Njn. Mám Lombardskou bílou a Lombardskou, kterou nazýváme červenolistá, protože má červené listí, oranžovočervené punčošky, červenohnědé skořápky, ale jádro má bílé jako má LB.  Je tady jisté, že L. červená a L. červenolistá nejsou totožné... celý příspěvek >
Kdy končí přirozená fyziologická letošní žravá pout molic na kadeřávku?, 11.9.2014
No, já seji mezi brukvovité kopr a molice nemám. Je tak možné, že vůně jakýchkoliv miříkovitých potlačuje nálet molic do brukvovitých. Protože, když mi kopr nevzejde a v sousedním řádku není petržel nebo mrkev, mám v růžičkové kapustě bílo od molic.
Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014
Lacinatu jste trefila, ale to přirovnání ke konopí nikoliv. Hluboce dlanité není zpeřené...
Co je to za švestku?, 11.9.2014
Na Hané by všechny pološvestky (Gabrovská, Presenta, Dombrovická,...) dávaly plody o velikosti nad 30 g. Ad Kaufland, jste si jistý, že oba stromky jsou stejná odrůda? Zrovna před 14 dni jsem koukal v HornBachu, jak dostali dodávku 4 odrůd... celý příspěvek >
Co je to za švestku?, 11.9.2014
definici jsem převzal od Ing Blažka, ale pokud je průmětný počet plodů 40 tak je to jinými slovy popsáno, že průměrná hmotnost plodu je 25 g... a minimální hmotnost plodu je pojem jiný, tady může být klidně 20 g (či jiné číslo menší než je průměrná... celý příspěvek >
Živý plot s užitkem, 11.9.2014
... podle trávníku soudě, přikláněl bych se k výživovému deficitu. Skladba travin odpovídá pH cca 5,7-6,2 (mírně kyselá). Na první fotce to vypadá jako viróza.
Trojramenný nůž do sekačky, 11.9.2014
Přesně tak, mám k Dolmaru dva nože. Mulčovací točí trávu se vzduchem v rámci šasí a do koše téměř nic nehází. Pokud se seká z 5 cm na 3 cm, dává optimální výkon. Pak mám nůž pro sekání s výhozem, který dává velké množství vzduchu právě směrem do... celý příspěvek >
Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014
pokud pisatelka píše, že jí to dorůstá do 2 m výšky, tak to Janeba (Heliopsis Helianthoides)  asi nebude. Na plnokvětost bych ohled nebral, jsou i kultivatry plnokvěté.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika